Ukoliko želite da izgledate trendi i opušteno, a da ne morate da kupujete novu garderobu, ovo je savršeni letnji trend za vas. Sve što vam je potrebno je košulja. Može biti bela, u boji, šarena, sa cvetićima, na pruge, od teksasa, sa rukavima ili bez. Jedino što treba da uradite je da krajeve vežete, i imaćete super trendi letnji look. Ono što je ove sezone u trendu, jeste otkrivanje stomaka iznad pupka (nikako ispod), pa ovaj trend možete upotpuniti dugom suknjom, pantalonama ili šortsom iznad struka.

Ovakve košulje možete naći i u radnjama, sa već gotovim mašnicama, ali je lakše da je sami vežete na svojoj omiljenoj košulji, zar ne? Poznate glumice ovaj trend konzumiraju svakodnevno, što u dnevnim šetnjama, tako i za žurke, izlaske, pa čak i crveni tepih.

Rachel Bilson in Denim Shirt Vrući letnji šikonomičan trend massimo dutti 1 093944 L Vrući letnji šikonomičan trend field128.8 Vrući letnji šikonomičan trend keira knightley tied up shirt Vrući letnji šikonomičan trend AnnaLynne McCord Rihanna and Kristen Cavallari in knotted button up shirts Vrući letnji šikonomičan trend AnnaLynne McCord and Minka Kelly Vrući letnji šikonomičan trend
Anastasija Milojević je diplomirani ekonomista koji obožava fotografiju, modu i muziku (bez koje je dan nepotpun). Retko, ali rado slika, a sada najčešće bloguje na Butterfly Dreamer. U potpunosti se slaže sa Marilyn Monroe: “Dajte devojci prave cipele i osvojiće svet!”

Editors choice