Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Wannabe Bride: kolekcije za 2011.

Wannabe Bride: kolekcije za 2011.

Vera Wang proleće/leto 2011.

Vera Vong, američka diznajnerka, poznata je po dizajniranju predivnih venčanica. Njene kreacije zadovoljiće mlade u potrazi za jednostavnom, ali elegantnom i fantastično skrojenom venčanicom.

U kolekciji za 2011. godinu primetno je uvođenje novih materijala, najviše zibelina. Vera je inače poznata po kombinovanju velikog broja materijala u većini kreacija, a najčešće koristi saten, pamuk i svilu. Ona je takođe prva dizajnerka koja je određenim materijalima pravila iluziju rukava.

Ako se odlučite za kreaciju ove kuće, male su šanse da ćete pogrešiti. Nesumnjivo su udobne, elegantne – klasici među venčanicama.

15 Wannabe Bride: kolekcije za 2011. 21 Wannabe Bride: kolekcije za 2011. 45 Wannabe Bride: kolekcije za 2011. 52 Wannabe Bride: kolekcije za 2011.

Martina Liana kolekcija venčanica za proleće/ leto 2011.

Martine Harris i Leanne Collova su osnivači australijskog brenda Martina Lianna. Osim po dizajnu i neverovatnoj udobnosti, njihove kreacije poznate su i po pristupačnijoj ceni. Možete ih naći u Australiji, Americi, Novom Zelandu, Kanadi, ali i naručiti preko interneta.

Venčanice iz ove kolekcije su takođe elegantne, ali sa malo više detalja. Ove kreacije imaju više ukrasa, poput nabrane čipke, izvezenih detalja, cirkona i mašni. Krojene su tako da što bolje istaknu figuru, najčešće bez bretela, ili su na jedno rame. Karakterističan za kolekciju je i srcoliki izrez na grudima.

18 Wannabe Bride: kolekcije za 2011. 22 Wannabe Bride: kolekcije za 2011. 35 Wannabe Bride: kolekcije za 2011.

Basil Soda proleće/leto 2011.

Basil Soda je kreator koji već 10 godina gradi svoj brend u Bejrutu. Bavi se arhitekturom, izradom šešira, ali i kreiranjem venčanica.

Njegova kolekcija za 2011. godinu drugačija je od svih drugih. Izabraće je one koje se ne plaše da iskorače iz konvencionalnog. Klasične krojeve k0mbinuje sa futurističkim elementima, pa njegov rad podseća na ono što je nudio Aleksandar Mekvin, samo bez mekvinovskih sablasnih momenata. Ove venčanice mnogima ne izgledaju kao da su namenjene venčanjima, što i jeste tačno – možete ih nositi i kao večernje haljine za bilo kakvu svečanu priliku. Ipak, ako tražite nešto drugačije, bele venčanice smatrate dosadnim, a ukrase u vidu cvetova i mašni prežvakanim, Basil Soda svakako ima šta da ponudi. Pogledajte.

19 Wannabe Bride: kolekcije za 2011. 23 Wannabe Bride: kolekcije za 2011. 36 Wannabe Bride: kolekcije za 2011. 47 Wannabe Bride: kolekcije za 2011. 53 Wannabe Bride: kolekcije za 2011.
Dejana Knežević voli knjige (one opipljive), crnu boju i Avenged Sevenfold; Behemota, kafu i McQueen-a. “I am sick of lovable people, somehow they are all a lie.” (D. H. Lawrence)

Editors choice