Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Wannabe Bride: Tatina ćera

Wannabe Bride: Tatina ćera

E, to je sasvim klasična priča. Očevi su preponosni kad se rodi muško, ali svoje žensko dete naprosto obožavaju. Tatina ćera liči na oca, toliko da u pubertetu na sve načine pokušava da istakne ono gde malo liči i na majku.

Toliko je čest slučaj da se ćerka odlično slaže sa ocem, a sa majkom nikako, jer je majka verovatno celog života ljubomorna što njen muž toliko voli svoje žensko dete.

Tate će se nekad rukovoditi onom narodnjačkom ti si ćerko tatin sin, pa će je učiti da igra fudbal, da bude neustrašiva i spretna, da rukuje oružjem, alatom, računarom. Ponekad su ćere zaista pravi tatini sinovi, pa se odlično snalaze sa ovakvom obukom, presrećne što imaju mušku slobodu, kontajući da ženstvenost nameće ograničenja, ako već nisi rođena dama. Tatina ćera će možda biti muškarača, u onom smislu koji izaziva zavist i omalovažavanje devojčica, a nju čini jedinom devojčicom u muškom društvu. Možda će kasno steći najbolju prijateljicu, ali će zato na njen rođendan doći svi najpopularniji dečaci, pa će zbog njih doći i devojčice koje je inače ne primaju u svoj klan.

father and daughter lg Wannabe Bride: Tatina ćera

Ponekad će tatina ćera prosto biti nesputana damskim zahtevima, dovoljno slatka da ne bude muškarača i dovoljno otkačena da bude cool drugarica sa mnogo slatkih drugara, među kojima će se neki početi da zapažaju kako bi bilo super imati za devojku nekoga ko se ne prenemaže i ne drami, ko se dobro zeza i ko je slatka cura.

Nastavak pročitajte ovde!

Editors choice