Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Wannabe intervju: Nataša Pejović

Wannabe intervju: Nataša Pejović

Ona uživa u svom poslu i stvara komade u kojima ćete se osećati poput prave dame. Upoznajte crnogorsku modnu dizajnerku, Natašu Pejović.

WANNABE MAGAZINE: Moda i ti. Kako je počela vaša priča?

NATAŠA PEJOVIĆ: Još kao djevojčica bila sam esteta, šminkala se, oblačila mamine štikle, presvlačila lutkice… Kasnije sam bila u fazonu da od starog pravim novo, krojim, prekrajam, igram se materijalima i formama. Ipak, dugo mi je trebalo da se odvažim i uđem u dizajnerske vode. Sada sam srećna, jer radim posao koji volim i u kom uživam.

zzz Wannabe intervju: Nataša Pejović

Haljine za princeze

Na 31. Amstel Fashion Week-u predstavila si kolekciju “Red Petals” inspirisanu prolećem i prirodom. Kome su namenjeni komadi iz ove kolekcije?

Svakoj ženi koja ima priliku i želi da izgleda prefinjeno i ženstveno. Fakat je da nismo uvijek u istom fazonu, da živimo brzo… U skladu sa tim, žene najčešće biraju jednostavne i udobne kombinacije, što podržavam. Ali s obzirom na to da jedna prosječna žena u životu nema baš mnogo svečanih prilika, mislim da u tim prilikama koje imaju treba da dozvole sebi da izgledaju glamurozno.

Untitlefffd 1 Wannabe intervju: Nataša Pejović

Glamur i trend

Čija te je kolekcija na nedavno održanoj Nedelji mode oduševila?

Svidjela mi se Aleksandra Mitkovska, koja se takođe predstavila prvo veče, jak utisak na mene uvijek ostavi Dragana Ognjenović, ali moram reći da sam najviše uživala dok sam gledala kolekciju Ane Ljubinković.

Čiji dizajnerski rad ceniš i zbog čega?

Po mom mišljenju, što se tiče ideja i kreativnosti, nema velike razlike između svjetske i domaće modne scene. Zaista imamo mnogo talentovanih ljudi. Glavna razlika jeste u mogućnostima. U skladu sa tim, više cijenim dizajnere sa naše scene, koji rade nemoguće da bi uspjeli da realizuju svoje ideje. Nekoliko imena sam već pomenula u prethodnom odgovoru, a ima ih još mnogo…

Untitlgggged 1 Wannabe intervju: Nataša Pejović

Uvek atraktivni modeli

Kako bi definisala modnu scenu u Crnoj Gori?

U poslednjih nekoliko godina, crnogorska modna scena iznjedrila je nekoliko izuzetno kreativnih mladih ljudi, tako da sam sada na našu modnu scenu ponosna! Neki od njih već su se, uspješno, predstavili beogradskoj publici.

Untitlegggd 1 Wannabe intervju: Nataša Pejović

Haljina inspirisana belom. Aleksandra Radović u crvenoj toaleti

Pevačica Aleksandra Radović nosila je jednu od tvojih kreacija. Na kojoj bi još dami želela da vidiš svoju haljinu?

Imaćete priliku da u novom spotu Cece Ražnatović vidite jednu od mojih haljina iz nove kolekcije. Zaista mi predstavlja zadovoljstvo kada radim sa uspješnim ljudima iz javnog života, ali mi je najveća satisfakcija za dalji rad žena koja se osjeća lijepo u mojoj haljini i pride me pozove posle nošenja da mi prenese komplimente koje je dobila na račun izgleda!

bb1 Wannabe intervju: Nataša Pejović

Ceca u haljini Nataše Pejović

Kakvi su ti planovi za budućnost?

Slijedi predstavljanje kolekcije “Red Petals” crnogorskoj publici u sklopu Fashion Connectiona 21. 04. u Maestralu. Zatim slikanje kataloga, koje će biti organizovano na Cetinju, mali odmor, pa opet na posao, nova kolekcija čeka!

Izvor osme fotografije: story.rs


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice