Nakit je lični pečat svake žene. Zavisno kakav nakit joj se sviđa i koji odabira za sebe, to govori o njenom karakteru, ambicijama i mašti. Danas smo izdvojili četiri fantastična komada nakita, inspirisana Kleopatrom i njenim umećem zavođenja, jer ipak, u svakoj od nas postoji zavodnica.

Ogrlica by Dve Šmizle

Lanci upleteni raznobojnim trakama, a na dnu šareni i svetlucavi kamenčići, ova impozantna ogrlica prosto mami i muške i ženske poglede. Poseban detalj su bronzane kovanice, koje celom dizajnu daju malo gipsy izgleda, pa je idealna za ovogodišnje dugačke suknje i top crop majice.

Wannabe Dve Šmizle Oglica Wannabe Shop: Nakit za zavođenje!

3,500.00 RSD

Minđuše by Dve Šmizle

Kraljevsko plava boja suptilnog kanapa upotpunjena je zlatnim detaljima i brušenim staklenim kuglicama. Srednje dužine, ove minđuše su efektne i na puštenu i na vezanu kosu, a izgledaju zavodljivo bez obzira na dnevne kombinacije koje nosite.

Wannabe Dve Šmizle Minđuše Wannabe Shop: Nakit za zavođenje!

750.00 RSD

Ogrlica by Dve Šmizle

Iz današnje ponude, ubedljivo najlepši primerak. Zlatno sa tirkiznim nepogrešiva kombinacija za leto i igre zavođenja. Odlično stoji na preplanuo ten, bilo koju boju kose da imate.

Wannabe Dve Šmizle Ogrlica 1 Wannabe Shop: Nakit za zavođenje!

3,100.00 RSD

Minđuše by Dve Šmizle

Rustične, u kombinaciji braon kamenčića i zlatne nijanse, deluju neobično prefinjeno, a svetlucavo kamenje poseban odsjaj ima na suncu. Pogodne za plažu, ako imate zlatne japanke i torbu ili za noć uz male crne haljine.

Wannabe Dve Šmizle Minđuše 1 Wannabe Shop: Nakit za zavođenje!

750.00 RSD

Ivana Spasojević

Editors choice