Moj dan počinje uvek isto – kafom. Poznat sam kao najveći kafopija na svetu (pa i šire… kosmos, univerzum) i jedan sam od onih koji podsećaju na grizlija pre vrele šolje kafe.

Nekada, dok sam bio mlad, jedar i sportski nastrojen, moj dan se posle kafe nastavljao treningom, a sada se nastavlja… pa, jelom. Boem sam, bon vivant i mislim da se ta moja osobina nikada neće promeniti. Često sebi priuštim kvalitetan obrok, iako ne volim da eksperimentišem hranom (svašta oni u toj Kini jedu). Jedem na proverenim mestima (mada najradije se vraćam domaćoj kuhinji svoje majke) i umem poslednji dinar da potrošim na gušt. Pijem koktele (zbog toga sam dobio stomak, tako mi i treba), mislim da sam probao svaki mojito u gradu, a medovaču mi možete nekada proslediti putem infuzije direktno u venu.

dan stefan 1280x569 Wannabe Stars: Jedan dan sa… Stefanom Kokovićem

Sebe ne smatram preterano uzbudljivim, čak naprotiv – mnogi me zovu “ćale” pošto tvrde da sam “starmali” i da za svoje godine umem da budem preozbiljan. Šta ćeš, život natera na svašta… No, filantrop sam i veoma društven čovek. Volim vreme da provodim sa prijateljima i porodicom. Na sav taj dnevni užitak moram dodati posao (da, ja zapravo radim i zarađujem). Radim kao grafički dizajner, bavim se fotografijom, zapevam i još štošta, a vodim se jednom rečenicom koju mi je majka ponavljala: “Ako radiš ono što voliš – ne radiš”, drugim rečima – ja zaista uživam u svom poslu, istina da je posao u modi zaista glamurozan i sve to skupa čini me vrlo ispunjenim. Trudim se da budem što kreativiniji u toku dana, rado obavljam zadatke i poslove, a privatno umem da se posvetim umetnosti, da crtam, dizajniram, fotografišem, stvaram…

dan2 stefan 1280x5691 Wannabe Stars: Jedan dan sa… Stefanom Kokovićem

Ceo tekst pročitajte ovde.

Editors choice