Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Wannabeland Trač Branč #14

Wannabeland Trač Branč #14

U prestonicu je pre neki dan stigao slavni prizivač oblaka Klaudije Flafić. Izveštaji kažu da je pokušao da se ušunja u grad kako bi izbegao mnoštvo obožavalaca koji bi ga prepoznali, jurili po ulicama i na kraju rastrgli od sreće. Osim toga, Klaudije – kako doznajemo – nije došao uobičajenim poslom, tj. prizivanjem oblaka.

Jedni kažu da je u prestonicu došao da održi koncert u čast rođendana princezine rođake, grofice Eulalije Eufeminske fon Štikhofen-Klajn, dok drugi tvrde da rođaka jeste povod, ali ne koncerta, već serenade. Kako doznajemo od tajanstvenog izvora iz škole za vitezove reda Pegaza, Klaudije se raspitivao za mogućnosti da jahači pegaza nadlete oblake i pospu ih šarenim prahom. Jedan od vitezova nagoveštava da bi slavni prizivač mogao da upriliči da se po nebu prekrivenom oblacima ispiše ljubavna poruka grofici. U svakom slučaju, biće zabavno.

tb03 Wannabeland Trač Branč #14

Naslovna strana Klaudijevog poslednjeg albuma "Sve za tebe, oblačiću moj"

Večeras će na dvoru vojvode Hrabroslava Velikobrka – Brke biti upriličen veliki bal u čast zaruke njegovog sina, na-vojvode Ćulibrka Velikobrka – Ćule. Mladi na-vojvoda, naime, zaprosio je – morsku sirenu. Mlada dama, Darja Laguna, ćerka uvaženog akvakratora morskog kraljevstva, Marijusa Lagune, pristigla je na dvor još juče i odmah privukla pažnju paparaca prestornice.

Sirena, naime, nije putovala u bazenu punom vode, kao što je najavljivano, već je ušetala u dvor na – svojim nogama! Kako nam došaptava najbolji obućar prestonice gospodin Manojlo Hik, Darja ima noge i po! Počela su govorkanja i pitanja da li sirena ima glas i kome je prodala dušu ili šta drugo da bi dobila noge. U odbranu lepotice ustao je doktor primarijus arhimandrit alhemije Kristijan Mišomor koji tvrdi da je istina da noge nisu sirenine, ali da nema mesta panici. Noge su izrađene od prirodnih materijala, a čin operacije obavljen je u najboljoj primorskoj klinici za promenu peraja u noge, “Arijel Tritonović”. Činjenica da je Darja pristala da se operiše za ljubav na-vojvode Ćulibrka nastavlja da izaziva kontroverzne reakcije među dvorjankama. Jedni misle da je to strašno i da je morala da ostane verna svojoj repno-vodenoj prirodi, dok drugi smatraju da je čin žrtvovanja nadasve vredan hvale.

tb02 Wannabeland Trač Branč #14

"Mogla je baš i sise da ugradi, kad je već menjala rep za noge", izjavio je dvorski ludak, Šenprc

Ekskluzivno vam donosimo prikaz sa foto-sesije koju je Snežana snimila u studiju najslavnijeg fotografa današnjice Turlonga Ričardića. Snežana je lice reklamne kampanje kompanije Veštica & Co. za novi brend pita, pituljica, kolačića i drugih slatkiša Bakin Kolač. 

Ljubitelji Turlongovog rada smatraju da je ovo njegovo najbolje delo, te ističu kako je uspeo da izvuče malo seksepila iz Snežane koja je poznata kao pomalo uštogljena i kruta. S druge strane, Snežanini obožavatelji na Ptičici izražavaju nevericu i tvrde da to nije Snežana koju poznaju, sumnjajući na podmetnutu dublerku. Snežana je tim povodom izjavila da je na slikama zaista ona, da su noge njene, a ne veštačke kao nekim morskim fljunfarama. Nada se da će ovim fotografijama privući pažnju muškaraca, jer prošli put je morala da umre da bi našla dečka.

tb01 Wannabeland Trač Branč #14

"Prošli put sam morala da umrem da bih našla dečka, nadam se da neće biti tako i ovaj put", izjavila je Snežana


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice