Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

WannabeLand Trač Branč #9

WannabeLand Trač Branč #9

Isidora i Irena započele su veoma odvažnu tužbu protiv svoje majke, veštice Mirele. One tvrde kako im je tokom godina nakon nestanka njihovog oca, majka pružala i previše pažnje, te su one razvile imunitet i odbojnost ka istoj, kao i da polako, zahvaljujući tome, postaju nesposobne. Jedan od najboljih primera, kako one tvrde, jeste kućica za lutke koju im je majka poklonila za njihov 11. rođendan. Kućica izgleda kao savršena replika kuće grubijanke koja ih je u školi maltretirala, što je devojčice u početku oduševilo, samo da bi kasnije saznale da to jeste grubijankina kuća. “Neću da mi moj zakleti neprijatelj bude igračka koju mi je mama poklonila!”, rekla je Isidora, a Irena se nadovezala: “Hoćemo mi same da od nje napravimo igračku!”.

Slika 114 WannabeLand Trač Branč #9

Isidora i Irena sa novom kućicom za lutke

Dok svi u kraljevstvu spavaju (da, baš svi, pa čak i oni koji tvrde da celu noć banče i terevenče), vaš sluga pokorni, dvorski ludak Pođebadi, broji čašice. I pre nego što ukorite vašeg pokornog, moram da istaknem da se, kao što to često biva u bajkama, porok izmetne u vrlinu, ukoliko se nađete na pravom mestu i u pravo vreme, baš kao i vaš sluga pokorni.

Tek, da nije bio budan, dvorski majstor za osmehe ne bi video veliku opasnost koja se nad kraljevstvo nadvila, a to je najezda disko-nindža. Ja, dvroska luda, vaš sluga pokorni, odmah sam obavestio zapovednika kraljeve straže da se neobični momci i devojke skupljaju u pozne časove između mrkle noći i svitanja, te uz disko-kuglu i prigodne kostime praktikuju opasnu veštinu disko-ninđucua.

Vaš pokorni sluga doznaje da je odlučnom akcijom organa organizacije organizovano prevaspitavanje zabludele disko-omladine, te da ih očekuje dug oporavak u domu za hevi-mentalce “Mjetal ruljz” u blizini Železnih brda.

Slika 212 WannabeLand Trač Branč #9

To je nindža, disko nindža!

Juče u kasnim popodnevnim satima, vaš sluga pokorni, veseljak i specijalista za zatezanje facijalnih mišića humornom metodom, bio je svedok neverovatnog događaja.

Princezina dvorjanka Kiki Pu zatečena je kako sedi na snegu ispod drveta. Događaj, sam po sebi, ne bi bio od velike važnosti da poza za koju se Kiki odlučila nije privukla tri prolaznika, pet članova vatrogasnog društva, sedam sekretara, devet bankara i svih 11 članova lokalnog lakros-tima.

U vreme kada se vaš pokorni zatekao na licu mesta, Kiki još nije progovarala, niti je želela da bilo šta izjavi okupljenima koji su vrteli glavom, uvrtali brkove i vrpoljili se. No, hrabrom i odvažnom akcijom vašeg sluge, majstora za hi-hi i ha-ha, doznali smo da je Kiki odlučila da sedne na sneg u inat babi, koja joj je govorila da nikad ne seda na hladno. Istovremeno, Kiki je želela da učini nešto drugačije, jer sva ostala omladina sedi na betonu, a koliko je njoj (pa i nama) poznato, još niko nije sedeo ispod drveta u snegu.

Bez brige, dragi moji, ovaj incident ima srećan kraj. Pošto je na lice mesta izašla i pomenuta nadžak-baba, otkriveno je da Kiki nije sedela na pravom snegu, na šta su svi odahnuli, a naročito kapiten lakros-tima.

Slika 311 WannabeLand Trač Branč #9

Nestašna Kiki Pu

Ne zaboravite da vas u ponedeljak očekuje nastavak WannabeLand bajke.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Nesi – Hipik pacifista, nerealni optimista kojeg možete pronaći negde između Tirije, Arad Domana, Srednje Zemlje, planete Shili i kancelarije. Prodaće se za dve stvari – crveno vino i crnu čokoladu.

Editors choice