Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Webfest.me – počinje najveći regionalni internet festival

Webfest.me – počinje najveći regionalni internet festival

Web Fest ME 2011 1 Webfest.me   počinje najveći regionalni internet festival

Konferenciji su prisustvovali Nataša Đukanović, direktor prodaje i marketinga DoMEn-a (.Me), partnera i generalnog pokrovitelja festivala; Maja Marković, PR i medija menadžer festivala i Srđan Erceg, direktor festivala, i ovom prilikom upoznali su medije sa planiranim dešavanjima tokom ovogodišnjeg Web Fest-a.

Web Fest .ME 2011 je festival posvećen promociji Internet sadržaja i kvaliteta radova na globalnoj digitalnoj mreži, a nastalih u regionu. Festival je sačinjen od dva ključna dela – takmičenja za najbolji Web sajt/Web projekat i konferencije, koja će biti jedna od najznačajnijih u regionu. Organizatori festivala su: DoMEn, agent registracije ME domena; HUGE Media, digitalna marketinška agencija; ICON Creative, kreativni studio i AGENA, informatička kompanija.

Takmičenje za najbolji Web sajt/projekat će se održavati na sajtovima www.nadlanu.com, uz čiju kompletnu tehničku podršku je i realizovana glasačka platforma, kao i na zvaničnom sajtu festivala www.webfest.me. Svi zainteresovani će moći da slobodno prijave sajtove za koje smatraju da su najbolji u određenoj kategoriji, a svi će biti u konkurenciji za Grand Prix festival, koji će dodeljivati javnost, glasanjem. Prijave će trajati od 1. septembra do 10. oktobra, a glasanje će trajati od 15. oktobra do 5. novembra.

Web Fest .ME konferencija će biti jedan od najvažnijih događaja u regionu, pošto su govornici neke od najvećih Internet zvezda. Met Mulenveg, osnivač WordPress-a i prema mišljenju Business Insider magazina, peti najmoćniji čovek globalne mreže, biće najzvučnije ime festivala. Ovo će biti prvi put da Mulenveg gostuje u regionu, što će biti jedinstvena prilika da se upozna neko ko je oblikovao način na koji se bloguje i razmišlja u svetu digitalne komunikacije. Toni Konrad, osnivač servisa about.me, član žirija čuvene konferencije TechCrunch i investitor iz Silicijumske doline je drugo veliko ime koje će se pojaviti tokom dvodnevne konferencije u Budvi, a pored njih tu će biti i Jong Li, potpredsednik GoDaddy-a, kao i mnoge druge ključne ličnosti iz Evrope i Amerike.

Konferencija će biti održana 22. i 23. septembra 2011. u Budvi, Crna Gora.

Svečana ceremonija zatvaranja, tokom koje će biti dodeljene Web Fest statuete i proglašeni pobednici, biće održana 17. novembra u Beogradu.

Detaljnije informacije o celokupnom festivalu možete naći na internet adresi: www.webfest.me

Editors choice