Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Wellness Start: Zdrav obrok i lagana užina

Wellness Start: Zdrav obrok i lagana užina

Kompanija Bambi pripremila je iznenađenje za sve ljude koji vode računa o svom zdravlju i pravilnoj ishrani, jedinstveni proizvod od celog zrna žitarica – Wellness Start. Važne sastojke ovog integralnog keksa čine pšenica, heljda, ovsene pahuljice, pšenične klice, bogat je biljnim vlaknima i vitaminima B grupe što ga čini idealnim obrokom koji pomaže dobro varenje i poboljšava metabolizam.

Wellness Start total Wellness Start: Zdrav obrok i lagana užina Wellness Start 1 Wellness Start: Zdrav obrok i lagana užina

Poznato je da vitamini B grupe, pored poboljšanja funkcija metabolizma, pomažu u održavanju zdravlja kože, mišićnog tonusa, rada imunog sistema, povoljno utiču na nervni sistem, podstiču deobu ćelija i nastanak crvenih krvnih zrnaca. Wellness Start sadrži vitamine B grupe kao što su tiamin (B1), niacin (B3) i piridoksin (B6) koje treba unositi više puta na dan što nam je sada jednostavno i dostupno zahvaljujući Wellness Start integralnom keksu iz Bambija.

“Vođeni idejom naše kompanije, da konditorski proizvodi pored dobrog ukusa treba da budu i zdravi, dugotrajnim radom uspeli smo da kreiramo integralni keks koji odgovara i potrebama najzahtevnijih potrošača, odnosno onih koji vode računa o zdravlju i fizičkom izgledu. Wellness Start predstavlja jedinstven proizvod na tržištu, jer pored toga što je sačinjen od celog zrna žitarica, obiluje biljnim vlaknima i vitaminima B grupe, ne sadrži konzervanse i veštačke boje, a sadržaj zasićenih masnih kiselina je smanjen za 30 odsto. Pogodan je za sve osobe sa posebnim režimima ishrane i vegetarijance, a Wellness Start u formatu za poneti posebno je pogodan za konzumiranje posle treninga kako bi se nadoknadila izgubljena energija”, izjavio je Milorad Sekulić, brend menadžer kompanije Bambi.

Editors choice