5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

William Paul Young: “Koliba”

William Paul Young: “Koliba”

Vilijam Pol Jang (William Paul Young) je ovu knjigu izbacio u prodaju maja 2007. godine. Postao je USA Today bestseller 8. juna 2008. godine, prodavši milion kopija. Nalazio se na listi najboljih prodavača u “New York Times”-u od juna 2008. do početka 2010. Osvojio je “Diamond” nagradu za prodaju 10 miliona kopija, i to u 2009. godini.

SLIKA 12 William Paul Young: “Koliba”

Knjiga “Koliba”

Budući da se sve više pišu knjige koje nisu preciznog žžanra, “Koliba” je na Vikipediji hrišćanska fikcija, dok se na drugim sajtovima možže naći podatak da je drama i triler. S obzirom na to da se glavni lik upoznaje sa svetim trojstvom (Svetim Ocem, Sinom i Duhom), možže se reći da je hrišćanska fikcija, a začudiće vas i to da nisu svi muškog pola.

Knjiga se zasniva na kidnapovanju najmlađe kćerke, jedne od petoro dece, glavnog lika Mekenzija Filipsa (Mackenzie Philips), a dokazi da je verovatno svirepo ubijena pronađeni su u napuštenoj kolibi duboko u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, Mek dobija sumnjivu poruku, kojom ga neko, naizgled Bog, poziva da sledećeg vikenda dođe u tu kolibu. Odlazi u kolibu u kojoj se, naravno, najveći događaji odvijaju, saznaje mnogo različitih i čudnih stvari, i pronalazi svoju kćerku. Pored nje, ono što tamo zatiče, zauvek će ga izmeniti.

Da li je mrtva ili ne, saznaćete ako pročitate knjigu.

Pitanja koja se pojavljuju u ovom romanu su ona ista koja svi mi nosimo duboko u sebi. Čitajući knjigu, saznaćete odgovore polako i precizno, baš kao i glavni lik, čak i na jedno od najčešćih pitanja: “Ako je Bog svemoguć i pun ljubavi, zašto u svetu i dalje postoje bol i zlo?”

I ko zna, možžda će vas odgovori koje će Mekenzi dobiti preobraziti, kao što su preobrazili i njega. Ali ono što je sigurno – požželećete da svi koje poznajete pročitaju ovu knjigu.

Izvor fotografija: laguna.rs


Filip Milić Uporan. Optimista. Borac za ljudska prava, realizam i pozitivizam. Ponekad se oseća da nije ni na nebu ni na zemlji. Veliki ljubitelj mačaka! Želi da sazna svrhu življenja i stvari van materijalnog. Novinarstvo kao poriv kreativnosti. Kreativnost kao poriv za novinarstvo.

Editors choice