5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Womanizer Studio

Womanizer Studio

Nastanak Womanizer Studija je proistekao iz ljubavi prema lepoti. U želji da se isprate svetski trendovi i da se afirmiše zdravlje, okupljen je stručni tim: profesionalni frizer stilista, dermatolog, kozmetolog fizioterapeut – maser, scenski šminker, make-up artist, vlasuljar… Preparati koje koriste su pažljivo selektovani i provereni od strane eminentnih stručnjaka. Akcenat je na kvalitetu, očuvanju i regeneraciji kose, kože i noktiju. Na vama je izbor preparata iz dve grupe. U prvu grupu spadaju preparati najnovije generacije renomiranih kozmetičkih kuća, a u drugu provereni, tradicionalni a samim tim i pristupačni. Imate pravo izbora.

onama 20 Womanizer Studio

Prostor je luksuzan i komforan. Obezbeđena vam je privatnost

Usluge koje pruža Womanizer Studio su vam dostupne svakog dana do 22h, tu su i mobilni servis, ponuda za kompanije i lepo osmišljeni poklon vaučeri.

U ponudi se ističu paketi usluga koje karakteriše pristupačna cena. Čitav projekat je osmišljen da bi se korisnicima pružio nesvakidašnji doživljaj. Tim ima za cilj i da edukuje lepši pol – posebno kada je u pitanju šminka – na lep i ugodan način.

onama 11 Womanizer Studio

Filozofija Studija je dobra usluga po pristupačnim cenama

U ponudu ovog studija za negu i transformaciju spadaju: keratin, svečane frizure, oblikovanje obrva koncem, epilacija šećernom pastom, make-up i swarovski, O.P.I. i SALLY HANNSEN, podizanje grudi, anti-age program, mezoterapija, hijaluron, botoks, anticelulit tretman, herbalna masaža, šiacu masaža, tretman ušiju kupom…

Originalna ponuda doprinosi prepoznatljivosti Womanizer Studio-a, isprobajte je još danas!

Womanizer Studio u saradnji sa Wannabe Magazine-om poklanja 10 kozmetičkih tretmana. Prvih deset čitalaca koji ostave svoju email adresu u komentarima ispod teksta, biće nagrađeni kozmetčkim tretmanima po svom izboru.

Editors choice