Kolekcija My Basics je nova Women’secret kolekcija donjeg veša koju ćete nositi stalno. Basic kolekciju je dizajnirala žena, misleći na žene. Mnogo više prefinjena i ženstvenija nego ikada. Napravljena od najnovijeg materijala, predstavlja korak napred u dizajnu odeće koja se nosi ispod, tako da se osećate izuzetno udobno u svakom trenutku Vašeg života. Mi se nadamo da ćete dok nosite kolekciju “My Basics” uživati onoliko koliko smo mi uživali praveći je!

Basic Women’secret: Kolekcija My Basics

Basic

i21 sa LYCRA-om je ekskluzivan materijal koji godi vašoj koži

i21 je naš najnoviji materijal. Jednako diše kao prirodni materijal, jednako mekan kao prirodni materijal, a pre svega mnogo lakši i izdržljiviji – skoro kao vaša druga koža, koju ćete obožavati.

Celokupna naša “My Basics” kolekcija (sem sportske i odeće za trudnice), je napravljena od i21 materijala. Ovo je materijal koji će napraviti revoluciju donjeg veša 21og veka. Ovo je poseban materijal koji, zahvaljujući saradnji sa LYCRA®, povećava prednosti najnovijih materijala, a to su: udobnost, prilagodljivost i postojanost.

Rezultat je kolekcija artikala sa dodirom LYCRA®  koji su visokog kvaliteta i totalno su praktični, veoma laki, jedinstveni pri dodiru, delikatni i prirodni i brzo se suše.

Editors choice