Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Women in Tech Serbia: Okupljanje ženskih lidera iz tehnoloških oblasti

Women in Tech Serbia: Okupljanje ženskih lidera iz tehnoloških oblasti

Cilj i misija WiTS jeste da otkrije i okupi žene iz svih visoko-tehnoloških grana poslovanja u Srbiji i regionu, bilo da su preduzetnice, suvlasnice tehnološki orijetnisanih preduzeća, zaposlene u takvim i freelanceri, te da im ponudi direktan pristup tržištima SAD i nekim na Bliskom istoku, na kojima je potražnja za rešenja i proizvode iz ovih oblasti u velikom porastu.

Suosnivači dogovaraju i osnivanje ogranka Girls in Tech pod pokroviteljstvom nove NVO, kao is a drugim srodnim organizacijama u region i svetu, kako bi što brže ostvarili mentorske i edukativne programe koji će pružiti adekvatnu podršku ženama koje su aktivne u tehnološkom sektoru, al ii onima koje se posle više godina odsustva vraćaju u taj sektor. Očekuje se da će do kraja godine međunarodna mreža ovakvih organizacija, kao i njihovi programi i direktan pristup eđunarodnim tržištima postati dostupni na srpskom tržištu devojkama i ženama u ITu i srodnim profesijama.

tech Women in Tech Serbia: Okupljanje ženskih lidera iz tehnoloških oblasti

"Naglašavamo da Women in Tech Serbia rado otvoriti vrata i predstavnicima (fizički) jačeg pola jer organizacija nije nastrojena ka tome da izdvaja žene, već da promoviše njihov uspešan rad i projekte, uz saradnju i podršku braće geekova"

Događaj na kojem će organizacija zvanično predstaviti svoj program i planove, odnosno osnivačko veče, biće održan u Beogradskom restoranu Caruso u petak, 13.09.13., uz podršku Erste Bank Srbija, Media centra Beograd i mnogih drugih sponzora i prijatelja. a na istom se očekuje i dobrodošlica i predstavljanje prvih članica i članova Women in Tech Serbia.

Editors choice