Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

X-Challenge trening: Trkači spremni za novi izazov na Košutnjaku

X-Challenge trening: Trkači spremni za novi izazov na Košutnjaku

Beograd je krajem aprila bio prestonica trkačkog sveta kada je njegovim ulicama trčalo na hiljade zaljubljenika u sport, a sve njih u subotu, 27. maja očekuje još jedan zanimljiv trkački događaj u organizaciji brenda Reebok. Sa početkom u 10:30h na Atletskom stadionu na Košutnjaku biće organizovan X-Challenge trening.

X ChallengeRunning1photoVeljkoLalovic X Challenge trening: Trkači spremni za novi izazov na Košutnjaku

Trčanje većini ljudi predstavlja “motor” koji ih pokreće napred pri svakom treningu, pa će pored druženja i razmene pozitivne energije i iskustava, trkači na X-Challenge Running treningu imati i dodatnu motivaciju koja će im pomoći da idu korak dalje. Svakim novim istrčanim kilometrom i krugom takmičari će zajedničkim snagama “otključavati” po jedno iznenađenje, a na semaforu će biti prikazan ukupan broj krugova koje su istrčali, kao i to koliko ih još krugova deli do novog iznenađenja.

X ChallengeRunning2photoVeljkoLalovic X Challenge trening: Trkači spremni za novi izazov na Košutnjaku X ChallengeRunning3photoVeljkoLalovic X Challenge trening: Trkači spremni za novi izazov na Košutnjaku

Iako se smatra individualnim sportom, trčanjem je i te kako moguće pokazati timski duh. U okviru X-Challenge Running treninga biće organizovano i štafetno takmičenje, a trkači će na licu mesta moći da prijave svoje timove od po četvoro. Tim koji za najkraće vreme istrči zadatu distancu od 400 metara, osvojiće Reebok Print Smooth patike – savršen model za sve ljubitelje trčanja koji žele udobnu, prilagodljivu obuću modernog i upečatljivog izgleda. Ove patike mogu da odgovore na različite potrebe i dinamike treninga, ali i različite tipove trčanja što ih čini idealnim za sve fitnes aktivnosti koje u osnovi imaju trčanje.

X ChallengeRunning4photoVeljkoLalovic X Challenge trening: Trkači spremni za novi izazov na Košutnjaku X ChallengeRunning5photoVeljkoLalovic X Challenge trening: Trkači spremni za novi izazov na Košutnjaku

Učešće u X-Challenge Running treningu je besplatno, a prijavljivanje je moguće putem online formulara.

Editors choice