Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Youth to Business forum prvi put u Srbiji

Youth to Business forum prvi put u Srbiji

Prateći trend iz preko 100 zemalja sveta, Youth to Business Forum, organizovan od strane globalne svetske organizacije AIESEC, po prvi put dolazi u Srbiju, gde će se održati početkom decembra u četiri grada: Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu i u Beogradu. Beogradski forum održaće se 11. i 12. decembra u hotelu „Moskva“ a glavna tema foruma jeste pitanje kako komunikacija povezuje današnju omladinu sa biznisom budućnosti i na koji način ona može doprineti efektivnom i efikasnom obavljanju posla. Odgovor na ovo pitanje učesnici će dobiti od strane eminentnih predavača i kompanija koji će ih, kroz diskusiju i radionice, naučiti o veštinama i trikovima uspešne komunikacije u različitim segmentima poslovanja.

aiesec 2 Youth to Business forum prvi put u Srbiji

Učesnici foruma su mnogi eminentni predavači koji će kroz različite i interaktivne radionice predstaviti važnost toga da se mladi danas više angažuju i probuditi želju u njima za rešavanje globalnih problema i problema u Srbiji. Kompanije koje će se predstaviti mladima na beogradskom forumu su Delhaize, Societe Generale, NBG Leasing i Ernst & Young.

Prijave za učešće na beogradskom forumu su otvorene do 1.decembra. Više o samom forumu možete da pročitate na ovom sajtu , ili na facebook profilu  i twitter stranici. Ne propustatite priliku da obezbedite svoje mesto na ovogodišnjem forumu i čujete od predstavnika vodećih kompanija koje su to tajne poslovnog uspeha i kako vam veština komunikacije može pomoći u građenju uspešne karijere!

Editors choice