Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Za bolji život kože sklone alergijama

Za bolji život kože sklone alergijama

Kraj leta je vreme najintenzivnijeg uticaja polena ambrozije koja može imati izrazito neprijatan efekat na netolerantnu i osetljivu kožu. Ove sezone La Roche-Posay predlaže tri koraka za umirenje netolerantne i alergiji sklone osetljive kože: čišćenje Toleriane Dermo Nettoyant mlekom, umirenje termalnom vodom La Roche-Posay i negu jednim od proizvoda Toleriane linije za sve tipove netolerantne i osetljive kože. U avgustu i septembru uz kupovinu Toleriane nege za lice La Roche-Posay poklanja prva dva koraka rutine kako bi i tokom dana alergična osetljiva koža bila u potpunosti zaštićena i negovana.

Kijanje, osećaj zatezanja i gorenja kože, svrab i iritacije znakovi su sa kojima se pogotovo u ovo doba godine susreće veliki broj osoba sa alergijama koje se direktno odražavaju na njihovu kožu. Bez obzira na to je li koža sklona alergijama ili je netolerantna, ona danas postaje dominantna briga svakodnevnog života velikog broja ljudi. Alergija je odgovor imunološkog sistema na alergen i sastoji se iz dve faze: senzibilizacije na alergen i zakasnele reakcije na ponovljeno izlaganje alergenu. Kako bi se utvrdio tačan uzrok alergije potrebno je posetiti dermatologa dok je izbegavanje svakog kontakta sa utvrđenim alergenima jedini način da se izbegne pojava alergije. Netolerancija kože je trenutan i jednokratan odgovor kože na alergen ili iritant. Netolerantna koža je vrlo krhka, pa je izloženija spoljašnjim uticajima i rizicima od alergija. Netolerantnu kožu takođe karakteriše važnost subjektivnih simptoma (osećaj bockanja i zatezanja, kao i uticaj toga na svakodnevni život) s obzirom na to da su tokom pregleda objektivni simptomi poput blagog eritema, izrazito suve kože i perutanje manje očigledni ili gotovo minimalni. Pored odgovarajućeg tretmana, intenzivna umirujuća nega kože može biti efikasna u hidriranju i smanjivanju reaktivnosti osetljive kože sklone alergijama.

Akcija traje do isteka zaliha i dostupna je u svim ovlašćenim La Roche-Posay partner apotekama.

LRP Toleriane 5 Za bolji život kože sklone alergijama

Izrazito osetljiva i alergijama sklona mešovita do masna koža 

Toleriane Ultra Fluid je intenzivni umirujući fluid za lice i područje oko očiju koji pruža trenutno i dugotrajno olakšanje osetljivoj koži ili koži sklonoj alergijama. Izrazito umirujuća i nemasna dnevna nega za mešovitu ili masnu kožu umiruje i ciljano deluje na znakove nadraženosti. Čistoća je osigurana kod svakog nanošenja zahvaljujući novoj generaciji izrazito hermetičnog pakovanja koje omogućuje minimalističku formulu za optimalnu toleranciju. Proizvod ne sadrži konzervanse, paraben, miris, alkohol i boju, pa iz dana u dan smanjuje osetljivost i obnavlja dugotrajan osećaj prijatnosti na koži.

LRP EAU THERMALE Bombe 150g Za bolji život kože sklone alergijama

Izrazito osetljiva i alergijama sklona normalna do suva osetljiva koža

Toleriane Ultra je umirujuća nega koja intenzivno i dugotrajno ublažava svakodnevni osećaj neprijatnosti na koži sklonoj alergijama ili netolerantnoj koži. Krajnje minimalistička i sigurna formula pročišćena je od svih materija koje mogu nadražiti kožu ili izazvati alergijsku reakciju. Revolucionarna nega pruža trenutno i dugotrajno olakšanje i obnavlja dugotrajan osećaj prijatnosti. Proizvod ne sadrži dodane konzervanse, parfeme i emulgatore. Zahvaljujući novoj tehnologiji i hermetički zatvorenoj bočici, Toleriane Ultra može se iskoristiti u potpunosti bez kontaminacije, suvog taloga, oksidacije ili ostatka.

LRP TOLERIANE ULTRA Flacon Soin Za bolji život kože sklone alergijama

La Roche-Posay predlaže tri koraka za umirenje osetljive i netolerantne ili alergiji sklone kože:
1. Korak čišćenje: Toleriane Dermo Nettoyant mleko
2. Korak umirenje: termalna voda La Roche-Posay
3. Korak nega: Toleriane Ultra, Toleriane Ultra Fluid, Toleriane Riche za izrazito suvu netolerantnu kožu ili Toleriane SPA za normalnu i mešovitu netolerantnu kožu

Toleraine dani zaštite od alergije

U avgustu i septembru uz kupovinu bilo koje Toleriane nege za lice La Roche-Posay poklanja poklon paket sa prva dva koraka rutine: Toleriane mlekom za čišenje lica 50 ml i termalnu vodu La Roche-Posay 50 ml. Ponuda je dostupna u svim La Roche-Posay partner apotekama i traje do isteka zaliha.

Editors choice