Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Zabavljanje i ostale muke: Sumnjiv mi je nešto

Zabavljanje i ostale muke: Sumnjiv mi je nešto

Oni su nekako uvek sumnjivi. Ako pokušavaju da nas odvuku u krevet na sve načine, sumnjivi su. Stalo im je samo do seksa, ne zanimamo ih kao osobe, ne interesuje ih zbližavanje, hoće samo da upišu recku.

Ako ne nastoje da nas odvuku u krevet, sumnjivi su. Tolika suzdržanost, mora da ima neke probleme! Kako to da mu nije stalo do seksa, to nije normalno, ili mu se ne diže, ili je gej.

Ako navaljuje, ne valja, ako ne navaljuje još gore. Pa šta da radi čovek?

Kao i obično, rešenje je negde na sredini. Jer zaista, ako je njegovo ponašanje u jednoj od ove dve krajnosti, šalje poruku ili da je zagoreo i obnevideo, ili da je uplašen, nesiguran i seksualno neoslobođen. A ovi tipovi jesu sumnjivi. Zapravo, sumnjivi su na isti način. Spadaju u paćenike.

Ako muškarcu testosteron smeta da vas tretira kao osobu, površan je i nezainteresovan. I taj verovatno ne pokušava samo vas da strpa u krevet, a izgubiće interesovanje ako neka pristane pre vas. Ma izgubiće ga i ovako, jer ga nikad nije ni imao. Njegova interesovanja za žene obuhvataju sve žene, ali su usko orijentisana. Dovoljno se cima da bi sebi ozbedio seks, da bi se cimao i sa svim onim u šta seks može da ga uvuče. On misli da je dasa, a u stvari je paćenik. Seksualni zavisnik, koji nema pojma o pravim stvarima. Taj ne ume da se zabavlja. Zabavno mu je samo u krevetu i ne drži ga dugo. Dobro, sumnjivac je raskrinkan.

149314722 Zabavljanje i ostale muke: Sumnjiv mi je nešto

Ali ženskaroš je običan sumnjivac, sa kojim možda i uspemo da se zabavljamo na njegov način. Povremeno, u krevetu, bez obavezivanja i bez nekih emocija, osim dobrog raspoloženja i pronalaženja ventila u raskalašnosti. Sad, takva zabava i ne može dugo da bude zabavna, jer u suštini to nije. Površnost nije zabavna. Seksualna površnost je nešto kao poremećaj pažnje. Kad izgubite fokus, gotova je zabava. A fokus gubite svaki čas. Međutim, sumnjivac koji je na potpuno suprotan način sumnjiv od ženskaroša, ne nagoveštava nikakvu zabavu. Čak ni kratkotrajnu. Što je vrlo zabrinjavajuće, jer vam je sa njim možda vrlo zabavno.

Ah, paradoksi sumnjivosti. Možda imate ista interesovanja, volite iste knjige, imate isti smisao za humor, vreme koje provodite zajedno prosto proleti. Sumnjivac je simpatičan i prijatan, ali prepadne se čim nastane rupa u razgovoru, koju bi trebalo spontano ispuniti poljupcem, dodirom, telesnim kontaktom, koji vodi dvoje ljudi koji se dopadaju jedno drugom u više sfere intimnosti. Ali, tu za njega zabava prestaje, on se povlači usplahireno i brže-bolje predlaže neku temu i započinje razgovor. Dok može da razgovara i da se šali, bezbedan je. I šta da mislite o ovom tipu, osim da je sumnjiv do sto jedan i nazad? Prerana ejakulacija, erektilna disfunkcija, latentan homoseksualizam… To je ono za šta je osumnjičen. Sve same dijagnoze.

Stidljivost nam pada na pamet, ali ako se neko toliko stidi, onda mu totalno fali samopouzdanje, a verovatno i svako iskustvo, a to je tek sumnjivo. Šta li su mu radili kad je bio mali, kad je toliko stidljiv?!

Snašle bismo se mi da osumnjičimo i mnogo manje radikalne tipove, pojave i ponašanja. Barem dok nas ne ubedi da je zaljubljen jer smo divne i neodoljive. Mada… sumnjivo je to nešto…

Aleksina Đorđević

Editors choice