Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Zabavni načini da uštedite novac!

Zabavni načini da uštedite novac!

Svi znamo da štednja nije zabavna. Današnja situacija je teška, pa većina ljudi živi od jedne do druge plate, krpeći kraj sa krajem. Naši saveti su tu da pomognu, kao i da pokažu da štednja nije bauk. Napravite od nje zabavu!

Napravite razmenu sa svojim prijateljima

Svi imamo trenutke impulsivne kupovine, kada uzmemo nešto što nam se posle ne sviđa ili što ne želimo nositi. Ako je takva situacija i kod vaših prijatelja, napravite sedeljku sa razmenom odeće. Uz dobru muziku, možete napraviti u modnu reviju, a potom odlučiti šta će ko da uzme.

Grupna kupovina

Vi i vaše prijateljice ili možda rođake imate sličan ukus u odevanju? Možda i nosite istu veličine? Ukoliko je to slučaj, pokušajte sa grupnom kupovinom. Na ovaj način možete kupiti baš onu torbicu koju dugo merkate, ali je bila preskupa za vaš novčanik.

Imajte svoju „kasicu – prasicu“

Čak i ako nemate previše novca, a sivi dani vam predstoje, štedite! Od svake plate ili kupovine, ostavite po koji dinar sa strane u vašu kasicu. Sećate se dečije sreće kad biste je razbili i videli pravo malo blago? Nećete ni osetiti pritisak štednje, a uspećete da uštekate koji dinar.

137 Zabavni načini da uštedite novac!

Kasice prasice, volim te ja

Pazite na svoje stvari!

Što ste nepažljiviji sa stvarima koje imate, veća je mogućnost da ćete ih morati brzo zameniti. Zato, malo pažnje čuda čini: pratite uputstva kako da perete odeću, torbe slažite na policu, a ne kačite, cipele redovno čistite. Može da uzima malo vremena, ali s vremenom se isplati.

Pazite kako kupujete

Na duži rok se više isplati otići jednom nedeljno u veliki supermarket sa spiskom i nabaviti sve što vam treba. Sa vikend akcijama i popustima, ušteda nekad zaista zna biti velika.

Zavolite popuste i rasprodaje

Nećemo lagati, svi volimo kupovinu. Ne govorimo vam da se odreknete toga, nego promenite vreme velike kupovine: ISKORISTITE rasprodaje. Sa dobrim kombinacijama, stvari ne traju samo jednu sezonu, već više, a to odmah predstavlja uštedu. Pustite maštu na volju i osmislite sopstveni stajling.

231 Zabavni načini da uštedite novac!

Šta ću kad volim da kupujem?

Sa pravom motivacijom je sve lakše

Ukoliko smatrate da niste karakter za štednju, bodrite se! Napišite sebi poruku “Sećaš li se onog džemperčića, koji je prosto zvao tvoje ime?” ili možda “Leto, more, zgodni frajeri i odmor!”. Možda zvući malo čudno, ali upravo takve poruke nam pomažu da ostanemo na kursu.

Izvori fotografija: fcnbonline.com, digitaltimes.ie, cosmopolitan.com


Agneza Janović – komplikovana i tvrdoglava, beznadežno zaljubljena u fiktivne likove. Za sve životne boljke prepisuje ogromnu šolju kafe i čokoladu. Dobra knjiga, dobar film i odlična serija su sitnice koje joj život znače.

Editors choice