Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Zadovoljstvo je moje

Zadovoljstvo je moje

Početak razgovora nije nagoveštavao nikakva uzbuđenja. Jednostavno “Ćao. Šta ima?” praćeno sa nekoliko uobičajenih fraza o smaranju, umoru i lošem vremenu. Nekom posmatraču sa strane delovali bi pomalo nervozno, kao da su u pitanju tinejdžeri, ali bi blagi osmeh na kraju usana odao da uživaju u priči. Ona je ipak bila sigurna u sebe, još od kada je otkrila još jedan svoj talenat i skrivenu moć koju je posedovala. Radovala se ovakvim momentima. Željno je iščekivala sledećeg sagovornika na kome bi testirala svoje novostečeno umeće, potpuno svesna svoje snage i opijena uzbuđenjem koje je obuzimalo.

Već posle nekoliko minuta bilo im je jasno kuda ovakav razgovor vodi. Njene reči bile su vrlo sugestivne, mada do te mere dvosmislene da niko sem njih dvoje ne bi mogao razumeti o čemu se, u stvari, priča. Svakom novom rečenicom opijala je svog sagovornika i sve više ga uvlačila u svoj svet, posebno napravljen i prilagođen samo njemu, ali svet u kome je ona, ipak, suvereni vladar. Tonuo je sve dublje, u blaženstvo osećanja prosutih pred njega, nemoćan da se odupre stalnim naviranjem novih i jačih slika koje je postavljala pred njega.

To je bila njena veština. Reči. Reči kojima je stvarala iluzije pred kojima nijedan nije pokušao da se izvuče. Nizala ih je u savršene rečenice vezući kilometrima neverovatne lepote kojima je precizno pokrivala ona mesta koja su ostala nedodirnuta i hladna. Ono malo snage što mu je ostalo pokušavao je da usmeri na neki smislen odgovor. Ali sve što bi uspeo da izusti ona je vrlo vešto pretvarala u nove talase zadovoljstva kojima je pojačavala dostignuto uzbuđenje.

ripenserai Zadovoljstvo je moje

Igrala se rečima sa opuštenom lakoćom pogađajući najosetljivije delove njegove intime...

Kulminacija. Igrala se rečima sa opuštenom lakoćom pogađajući najosetljivije delove njegove intime do te mere da je ostajao potpuno nag pred njom, bez ikakve zaštite, apsolutno joj se predajući…

Još jedan uspeh. Bila je sigurna da sada može da radi šta god hoće, samo da su okolnosti drugačije…

Nasmešila se uživajući u trenutku… Bila je zadovoljna. Njim. Sobom. Onim što je postigla. Ipak, mogla je da oseti blagi ukus gorčine izazvan ovom pirovom pobedom. Nežno ga je pozdravila i izlogovala se sa četa…

Izvori fotografija: kamea hadar, victoria milan


Lutka Lutka Bgd– Ne postoji rešenje za koje ona nema problem, po opredeljenju veštica!

 

Editors choice