Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Zaigraj u ritmu muzike

Zaigraj u ritmu muzike

Svi žudimo za ravnim stomakom, butinama bez celulita i savršeno oblikovanim rukama, ali da bismo to postigli moramo trenirati kao sumanuti. Treninzi su teški, naporni i često nismo dovoljno motivisani pa lako odustajemo. Ona može da vas motiviše, da vam podigne adrenalin i da vas podstakne da radite još bolje i još jače, ona je… Muzika! Pogledajte koje pesme smo odabrali da slušate tokom vašeg kardio treninga.

Osim njenih prefinjenih pokreta tu je i izgled koji nas tera da na aerobiku đuskamo celih sat i po vremena. Ritam pesme grupe Survivor “Eye Of The Tiger” je više za neki laganiji fitnes…

Ih, pa ko će nas više motivisati od Rokija i njegovih stepenica. Pesma grupe Linkin Park “Numb/Encore” je kao stvorena za naporne staze koje ćete pretrčati.

slika 11111 Zaigraj u ritmu muzike

Prestanite da zamišljate i pustite da vas muzika vodi kroz trening

Ako pomislite na probleme koji vas tište, momentalno bes koji osećate usmerite ka treningu uz Ašerovu (Usher) pesmu “More”. Ona kao da daje snagu, pa vam ruke kažu da možete da uradite još deset sklekova!

More, more, more, nikad nije dosta, pa zato… Push it to the limit!

Kažu da je 10% sreća, 20% umeće, 50% volja, 5% užitak i 50% bola, a da li su to lepo rekli proverite vežbajući uz pesmu Erika Pridsa (Eric Sheridan Prydz) “Call On Me”, jer basovi kao da daju dodatnu snagu i dodatni osećaj užitka.

Prosto je bezveze da bilo koja plejlista prođe bez pesme Ivesa Laroka (Yves LaRock) “Rise Up”. Samo gledajući ovaj spot dobijamo motivaciju za treningom, jer devojke u trikoima izgledaju savršeno. Slušajući ovu numeru zamišljajte da izgledate upravo ovako, pa će i vreme u teretani brže proći.

Dižte se! Nema odustajanja! Kada otvorite okice, raspalite pesmu Fedija Le Granda (Fedde Le Grand) “So Much Love” na svom mp3-ju i trk na jedan dobar kardio!

Toliko ljubavi prema trčanju, skakanju, i zatezanju… House pesme su inače dobre za treninge, podstiču nas da istrajemo do kraja, pa tako i ova.

Skoči, pa čučni, skoči, pa čučni… Vežba za butine uz baš takvu pesmu DJ Khaleda “All I Do Is Win”. Pesma stvara osećaj da nam trener govori kako treba da odradimo vežbu, pa hajde da ga poslušamo!

Pesma za pobedu! Za kraj treninga, onih par minuta kada je teško završiti pustite pesmu Sendija Luisa (Sandy Lewis) “Sing Of A Victory” i istrajte… Pobedite trening.

Kada ste završili sa pesmama tačnije sa treningom, znajte da ste već korak bliže mršavljenju, i pobedi nad kilogramima!

Ukoliko vam se naša plejlista ne sviđa, na YouTube-u postoje razne liste za fitness, ipak smo mi pucali na jači trening. I ne zaboravite istezanje uz neku mirniju varijantu, sa sve ugašenim svetlom i jakim uzdasima, uz gutljaje vode.

Srećno!


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Editors choice