Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Zajednički planovi sa novim dečkom

Zajednički planovi sa novim dečkom

Možda ste išli nekuda na doček Nove godine, ili se čak odvažili na zimovanje u paketu sa dočekom, što parovi često rade. Ako niste već raskinuli, znači da je proba dobro prošla.

Verovatno se on nije strašno napio i peglao po vašoj novoj haljini još pre ponoći, verovatno niste flertovali sa svima pred svojim novim dečkom, demonstrirajući odlično raspoloženje i apsolutnu neodoljivost (koliko da zna kakav je srećnik) i verovatno se niste mnogo smorili na zimovanju, provodeći sve vreme zajedno, a niste se ni apsolutno zgrozili nad njegovim navikama u kupatilu.

E bravo, ima nade za vas!

Zajednički planovi, koliko god bezazleni bili, predstavljaju ispite za novu vezu, koji mogu da se pretvore u potpunu katastrofu i ubrzaju okončanje veze, a mogu i da vam otvore nove svetove romantike i prisnosti. Svakako vredi rizikovati, kako biste na vreme otkrili u kom pravcu vas vodi nova veza.

Dakle, zajedno ste par meseci i vaše društvo planira izlet. Naravno, pozvan je i vaš novi dečko, jer društvo je fino i želi da vas prihvati i potvrdi kao par. I dečko je oduševljen.

Super, prvi put učestvujete zajedno u ovakvoj organizaciji. Ide vas četvoro, petoro, podelićete troškove za gorivo, svako će poneti nešto za piće i neke grickalice, nećete se opterećivati pravljenjem roštilja, idete u prirodu, u šetnju, možda posetite bazen ili jezerce, videćete na licu mesta.

Dogovorili ste se kad se kreće i kad ćete se otprilike vratiti, da bi svi uklopili obaveze i gde će koga pokupiti onaj koji vozi. Prosto.

A onda se vaš dečko ne pojavi na mestu sastanka i kad ga pozovete shvatite da on još spava i ne možete da verujete. Preuređujete dogovor na licu mesta, idete po njega i čekate ga još petnaest minuta da se spremi i najzad pojavi, nerasanjen i nadrndan. Društvo je već nervozno i već ga hejtuju. Vi se preznojavate. Da li mu se prosto desilo da se uspava? Valjda nije potpuno neodgovoran? Zar se nije radovao izletu, kao i vi? Ostatak dana doneće odgovore na ova pitanja. Bojim se, ne one koji bi vam laskali. Ili makar bili prihvatljivi.

26122 Zajednički planovi sa novim dečkom

Praznici su prošli, pa ste možda imali prilike da oprobate zajedničke javne nastupe, ili višednevnu privatnost i intimu u vašoj novoj vezi

Ili.

Krećete na prvi dugačak put sa svojim novim dečkom. O svemu ste se dogovorili, jedva ste čekali da krenete, idete na more i bićete danima sami, diiiiivnooo!

Usput se ispostavi da vaš dečko mrzi duga putovanja, da ga čekanje na granici izbezumljuje, da ga neugodnosti zamora i nedostatka komfora pretvaraju u zadrtog, gunđavog i zajedljivog matorca, kao iz crtaća.

Ili da ste vi nikakvo društvo na putovanjima, pošto stalno gutate tablete protiv mučnine i ošamućeni spavate svih 28 sati, izvlačeći se iz kome samo na toalet pauzama.

Ili da u svim nepredviđenim situacijama morate sami da se sporazumevate sa domorocima, da se raspitujete i snalazite, jer je njemu ispod časti. Ili mu je glupo. Ili nije zadovoljan svojim engleskim.

Na odmoru, on želi da sedi u kafićima i pije pivo i ne razume vašu potrebu da se beskrajno izležavate na plaži. Fali mu društvo i nastoji da sklopi poznanstva, umesto da uživa u zajedništvu, izdvojenosti i intimi. Provodi više vremena fotografišući pejzaž i kačeći fotke na Facebook nego u razgovoru sa vama.

Oprezno sa zajedničkim planovima. Počnite od vikenda, posle nekoliko meseci zabavljanja. Od manjih ispita. Pa ako ispadnu divni i romantični, kao što ste želeli, izađite i na neki veći ispit.

Možda položite sa najvišom ocenom, a možda je dovoljno i da samo prođete.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice