Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Zaključujemo ljubavni ugovor

Zaključujemo ljubavni ugovor

Zaključen dana 25. februara u Beogradu, između:

1. Onog koji voli, ulica Vatrenih zagrljaja, broj 12/3, (u daljem tekstu “mladić”) – sa jedne strane, i

2. One koja voli, ulica Zvezdanih noći, broj 19/8, (u daljem tekstu “devojka”) – sa druge strane.

Član 1.

Ugovorne strane su se dogovorile da ovim Ugovorom regulišu postojeće i buduće ljubavne odnose sa ciljem dugoročnog, pa i trajnog, održavanja ljubavi i sreće u njihovoj vezi.

Član 2.

Ovim Ugovorom, mladić se obavezuje da će, tokom trajanja njegove veze sa devojkom, sve vreme biti romantičan kao i u prvim nedeljama njihovog zabavljanja. Makar jednom nedeljno, potrudiće se da joj priredi neko lepo iznenađenje, pa makar to bila i neka sitnica. Osvajaće je uvek iznova i trudiće se oko nje kao da je prvi put, što pravim džentlmenima ne bi trebalo da bude teško. Plišane igračke nisu neophodne, osim ako devojka nije ljubitelj istih.

Član 3.

Devojka se obavezuje da će pažnju mladića sve vreme ceniti, mada se to podrazumeva. Kao i svaka zaljubljena devojka, radosna zbog romantičnih gestova svog momka, ona će na pažnju odgovoriti pažnjom, a takođe će i sama priređivati neka iznenađenja, sve sa ciljem održavanja strasti i romantike u vezi.

Član 4.

Ugovorne strane su saglasne da se seksualni odnosi u njihovoj vezi ovim Ugovorom neće posebno regulisati. I mladić i devojka će se prepustiti čarima ovog drugog, shodno svojim potrebama i na obostranu radost. Romantika, faktor iznenađenja i maštovitost partnera su poželjni.

Član 5.

Mladić i devojka se obavezuju da neće flertovati ovom drugom iza leđa, s obzirom na to da ljubavni odnos, ako vredi, podrazumeva obostranu iskrenost, odanost i usmerenost na ljubavnog partnera. Ukoliko neko od njih odluči da se upusti u flert, neće zameriti ovom drugom ako i on uradi isto.

Ugovorne strane se slažu da u ovom drugom slučaju njihova veza ima elemente neozbiljnog, pa su saglasni da će zbog ovakvih izbora biti spremni da snose eventualne posledice.

unnamed37 Zaključujemo ljubavni ugovor

Osvežite vezu romantičnom večerom, a zatim pustite mašti na volju

Član 6.

Shodno Članu 5, prevara se u ovom Ugovoru neće tolerisati, a ugovorne strane se obavezuju na poštenje. To znači da će raskinuti vezu ukoliko se zaljube u neku drugu osobu suprotnog pola, i to pre nego što se upuste u prevaru, jer niko ne voli da ga “vuku za nos”.

U slučaju kršenja ovog Člana, a po principu karme, Univerzum će se potruditi da se u budućnosti ponovo uspostavi narušena ravnoteža – naravno, na štetu onoga koji je prevario.

Član 7.

I mladić i devojka su saglasni, shodno Članovima 5. i 6, da neće davati povoda za ljubomoru ovom drugom, niti će praviti ljubomorne ispade. Verovaće jedno drugom, jer to je jedan od osnovnih uslova na kojima svaka ozbiljna veza počiva.

Član 8.

Ugovorne strane se tokom trajanja njihove ljubavne veze neće svađati, osim ako od tih svađa imaju više koristi nego štete.

Ukoliko sitne svađe utiču tako da njihov odnos postane strastveniji, a seks nezaboravan – preporučuju se, povremeno. Međutim, ako svađe doprinose zahlađenju njihovog odnosa, i mladić i devojka se obavezuju da će pronaći uzrok za svoje probleme – dok ne bude kasno.

Član 9.

Ugovorom se predviđaju: zajednička romantična putovanja (shodno materijalnim mogućnostima), šetnje pored reke, nežni zagrljaji, strastveni poljupci, vođenje ljubavi, odlasci u bioskop, zajednička druženja sa prijateljima, igranje društvenih igara, ispijanje kafa u kafićima i restoranima, i sve ono što održava ljubav, strast, bliskost i romantiku u vezi.

Cilj ovog Člana je da ugovorne strane podseti na sve ovo, da ne bi vremenom prešli u rutinu.

Član 10.

Ovaj Član još jednom podseća ugovorne strane da su ljubomora, flert i prevara veoma pogubne po ljubavni odnos onih koji su ovaj Ugovor zaključili.

U slučaju kršenja ovog Ugovora, nadležan je Sud za prava zaljubljenih.

Ugovor možete sačiniti u koliko god primeraka želite, a zaključiti ga poljupcem sa drugom ugovornom stranom, nakon što ga ona pročita.


Ivana Jovanović 

Editors choice