Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Da li spadaš u zavisnike od zaljubljenosti?

Da li spadaš u zavisnike od zaljubljenosti?

1/2

Lako je prevariti se i proceniti da je zaljubljenik u zaljbljenost sposoban da voli. Jer on daje sve prave signale. Izgovara prave rečenice. Ponaša se na pravi način. Džentlmen je, nežan je, strastven je, guta nas kao da ga zaista interesujemo najviše na svetu, uopšte ne okleva da kaže kako se baš zaljubio i pri tom izgleda tako srećno zbog toga, da moramo da mu verujemo. I to je lako, jer on ništa ne glumi i ne pretvara se. Jedino što ne znamo da se isto tako osećao do prekjuče, zbog neke druge žene i da ćemo možda morati da svedočimo kako na naše oči počinje tako da se oseća – zbog druge žene.

Muškarcima koji su zaljubljeni u zaljubljenost prilično uspeva da obrlate zamašan broj žena, jer mi sve padamo na tu energiju koja nas obavija, greje i uznosi. Osim ako nismo stekle dovoljno iskustva i postale krajnje sumnjičave po pitanju zaljubljenosti, ili čak počele da je tretiramo kao virus koji mora da se istutnji, pre nego što opet počnemo da se osećamo normalno i sposobno da se orijentišemo u pogledu toga kako se osećamo.

zaljubljenost Da li spadaš u zavisnike od zaljubljenosti?

Žene zavisnice od adrenalinske groznice zaljubljenosti, potrebu za uzbuđenjem u vezi, kad se zaljubljenost potroši zadovoljavaju dramom. Jer nešto mora da se događa na sceni, pažnja mora da bude napeta, osećanja jaka, sve mora da pršti. U poređenju s tim, ljubav je tako dosadna.

Zapravo, zavisnici od zaljubljenosti nemaju pojma o ljubavi, ali pošto znaju sve o strahu, onda se strašno plaše da će u nekoj vezi punoj ljubavi umreti od dosade. U suštini, plaše se da će umreti. Jer od zaljubljenosti se osećaju tako živo, kao u bajci. Samo što niko ne živi u bajci. Osim na početku, dok je zaljubljen.

Editors choice