1/3

Kada bih bila poznata ličnost, verovatno bih bila od onih koje paparaci jure da fotografišu u što nezgodnijim situacijama kako bi se što bolje istaklo to koliko sam kilograma viška nabacila, pod jedan, a pod dva, sigurno bi svaka paparaco fotografija osim mene sadržala i pomfrit. Stvarno ne mogu da zamislim dan bez pomfrita i to je jedina hrana koju bih mogla i mogu da jedem svakog dana. Čak mi ni meso nije “must have”, a vi koji me znaju znaju da sam pravi mesožder. Ipak, laknulo mi je kada sam shvatila da nisam jedina koja jedno te isto jede svakog dana jer je mnogo poznatih ličnosti koje takođe to rade, doduše, neki u zdravijoj varijanti, neki baš i ne. Ah da, kada bih bila poznata ličnost bila bih debela poznata ličnost jer dijete nisu za mene, hvala.

Elem. “Kopajući” po internetu sam shvatila da su poznati vrlo uvrnuti kada je reč o ishrani, a evo kakve to “zanimljivosti” oni vole da jedu svakog dana, bez izuzetka.

Kim Kardašijan, na primer, svakog dana jede pileću kinesku salatu sa mangom. Dobro, ovo i nije tako loše!

Njena sestra Kortni Kardašijan je, pak, totalno opsednuta zdravljem, a bez obzira na nekoliko porođaja, ona i dalje ima sjajnu figuru. Sitna i mršava – ko ne bi želeo da izgleda kao ona?! Inače, ona svaki dan započinje kašičicom specijalnog “ghee” putera, a dvadeset minuta nakon toga ne jede ništa i to mora da bude prva stvar koju ćeš staviti u stomak. Inače, ovo je trik uz pomoć kojeg možeš da budeš mršava, mišićava i energična, a uz to i zdrava i mentalno “oštra”. Kortni je dokaz!

💙 on my app

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Editors choice