5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zar i ti, sine Riki?

Zar i ti, sine Riki?

Imam prijatelja, koji ima prijatelja, koji ima prijatelja (uvek je tako u pričama), koji je gej. Jao, rekla sam skoro-pa-zabranjenu reč u Srbiji! U stvari, on nije gej, a nije ni strejt, on je bi. Razumete, on BI muškarce, a BI i žene, kako se namesti.

Kad sam bila mala, nisam znala šta je to gej osoba ili zašto Marija iz VI/5 ima dečačku frizuru i zuri u devojčice u svlačionici. Imala sam postere Leonarda Di Kaprija sa tuta frizurom i Riki Martina sa ”shake your bon bon” pozom. Ih, kako sam zavidela svim devojkama što žive “vida loca“ tih tri minuta u spotu. Ja sam odrasla, Rikiju je prekipelo i objavio je da je gej. Postao je Rikica. Nisam emovac, ali moj šok povodom tog saznanja je bio toliki da sam već pravila crnu šišku preko oka i razmišljala o samoubistvu. Ja i milioni žena. Eto, koliko mi u stvari ne poznajemo ljude kojima se divimo. Rikica sad ima decu, a mi svake godine pokušavamo da mirno prihvatimo paradu Rikica. Nešto nam i ne uspeva u poslednje vreme.

Čula sam i za slučajeve da nekim muškarcima dođe iz donjeg dela leđa do mozga da su ustvari sve vreme prikriveni homoseksualci i to posle nekoliko godina braka ili duge veze.

“Draga, volim te, ti si ljubav mog života i uvek ćeš to biti, ali u komšiju Mitra sam ludo zaljubljen, molim te, oprosti mi.
p.s. Uzeću ti one Manolice što sam ti ih kupio za Novu godinu, ipak meni lepše stoje. PUSA!“.

Rizikujem da me stave na parolu, u pogrdnom smislu, sledeće parade ponosnih, ali nije zgoreg pisati o osobama koje su iz pomodarstva gej. Gej? Fensi reč, to mi se DJA, potpuno je IN, to ću da budem kad odrastem! “Gej“, pomisli naš Riki Martin, “čak i loša reklama je reklama!“ i objavi on tu vest svetu. Ponosno. Eh, sad, to što naše zvezde i zvezdice nemaju petlje, da ne kažem nečeg drugog da to priznaju, to je već druga priča.

Zato, savet tinejdžerkama – nije strejt sve što sija i sve devojčice nisu Barbike, poneke su Kenovi u duši. Ali, izuzetno poštujemo njihovo opredeljenje, sve dok to ne rade zbog mode i Karla Lagerfelda.


Tina Bunjevački je nepopravljivo romantična, čak i kada tome nema mesta u nekoj situaciji. Svako jutro kaže sebi “Od sutra počinješ da učiš i vežbaš” i skoči na čokoladu, kafu i pisanje bloga. Često ukucava na pretraživačima “crno-bele fotografije” i “Impresionizam Van Goga”. Obožava dan kada ode u staru novinarnicu i kupi brdo novina pre X godina, kako bi seckala najzanimljivije članke. Zacrtani cilj: 58 kilograma i sledeća Anna Wintour.

Editors choice