Danas ćemo videti zarinu novu kolekciju koja je predstavljena u savršenoj harmoniji, u živopisnim bojama koje obeležavaju ovaj deo godine: plava, žuta, crvena i zelena. Kolekcija proleće/leto 2011. odiše duhom jednostavnosti, elegancije i stilom koji osvaja.

Ova linija nastavlja tradiciju sa malim izmenama – očekuju vas jakne sa vidljivim rok elementima i detaljima, ali sa druge strane ne treba propustiti sportski osećaj koji daju šuškave jakne i polo majice, i lagani blejzeri. Za mlađe, više se preporučuju prugaste ili jednobojne majice i dukserice, teksas košulje, lagane džemepre za večeri, a farmerke za razliku od prošlih godine nisu više slim fit, već su popularnije vrećaste.

Izgled koji Zara nudi ovom kolekcijom je lagan, idealan za svaki dan, za muškarce koji su svestrani i spremni za svaku priliku. Prost i elegantan stil u isto vreme, koji od srca preporučujem.

112 Zara Man proleće/leto 2011. 222 Zara Man proleće/leto 2011. 39 Zara Man proleće/leto 2011. 410 Zara Man proleće/leto 2011. 56 Zara Man proleće/leto 2011. 63 Zara Man proleće/leto 2011.
Dušan Krečković je ponosni Crnogorac koji voli knjige, glumu, žurnalistiku, modu, obožava Zaru, roze i ljubičastu boju. Ne može bez kafe i cigareta. Omiljeni citat: “Kod ljudi koji nam postanu bliski mi sve te pojedinosti prvog dodira sa njima obicno zaboravljamo; izgleda nam kao da smo ih vazda znali i kao da su oduvek sa nama bili.’’

Editors choice