Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Zašto me ignorišeš?

Zašto me ignorišeš?

1/2

Do pre nekoliko dana sve je bilo u redu: smejali ste se, zezali, pričali o svemu i svačemu i najednom – muk. Kao da za njega više ne postojite. Ignoriše vas, ćutljiv je, namrgođen, a vi ne možete da se ne osećate začuđeno i zabrinuto. Šta nije u redu?!

Polako. Smirite se. Pre nego što počnete da pakujete svoje stvari u nameri da nestanete iz njegovog života, jer mislite da je našao drugu, pogledajte koji još problemi mogu da budu uzrok promene vašeg partnera.

slika 15 Zašto me ignorišeš?

Probajte da razgovarate i vidite šta je u pitanju

Prvo, možda mu se neki problem vrzma po glavi. To može biti bilo šta – možda ga brine posao, porodica ili njegovi prijatelji. Muškarci često manje pričaju o svojim brigama nego žene. (Naravno, teško je nas nadmašiti!) Prosto, lakše mu je da ćuti i razmišlja o tome u sebi. Ipak, to baš i nije najbolje za vašu vezu, pa ga pitajte šta ga muči. Neka vam se poveri. Pokažite razumevanje i saosećajnost, nemojte zapitkivati i biti neumesno radoznale!

Ovakav problem može da se javi i na početku veze, što se čini još strašnije. Tek ste se smuvali i sve je super, kad ono, njega nema. Ne odgovara na poruke, slabo komunicirate i sve je nekako čudno. Opet, ne mora da znači da je nešto do vas, možda je on jednostavno takav – povučen, stidljiv… Nikako nemojte prerano donositi zaključke dok ne porazgovarate otvoreno sa njim i vidite o čemu se radi.

Editors choice