Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Zašto sanjamo seks

Zašto sanjamo seks

1/2

Najnovija istraživanja su ustanovila da u dvadesetak procenata snova sa seksualnom sadržinom sanjamo naše partnere, a da ti snovi uglavnom odigravaju ono što nam u stvarnosti nedostaje – možda nam nedostaje partner, jer fizički nije dovoljno prisutan, a možda nam nedostaje njegova pažnja i interesovanje. Najverovatnije je da nam prosto nedostaje seks.

U snovima, orgazam je jak i zadovoljavajući, kao i na javi, iako se možda dešava u nekoj čudnoj situaciji, nemogućoj pozi, u seksu sa nekom nemogućom osobom, koju nikada nismo poželeli ili nam je odbojna ili sve to zajedno, kako to već ume da bude u snovima. Praćeno onim osećajem da nešto nije u redu i da se ne odvija kako znamo da treba, ali telesne senzacije govore drugačije i naprosto nas obuzima grozničavo zadovoljstvo koje ne možemo da kontrolišemo.

snovi i seks Zašto sanjamo seks

Snovi o seksu nas ponekad nagone da se suočavamo sa najvećim tabuima, sa stvarima o kojima nikada ne bismo razmišljali bistre pameti i zbog kojih se pitamo da li je sa nama sve u redu i šta nam zapravo poručuje podsvest, kad nam nameće slike i senzacije koje nikada nismo pomislili da iskusimo. Sanjamo roditelje, decu, braću i sestre, osobe iz bliskog okruženja, koje kad vidimo, ne možemo da se sa najvećom nelagodom ne setimo kako smo ih sanjali.

Editors choice