Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Zašto se muškarac povlači onda kad ga najviše želiš

Zašto se muškarac povlači onda kad ga najviše želiš

1/3

Evo situacije u kojoj si se verovatno našla i zbunjena si. Nije isto kao kad se ti povlačiš – kad posle nekoliko sastanaka izgubiš interesovanje, možeš tačno da kažeš zašto ti se taj momak ne sviđa dovoljno i zašto ne vredi da daješ šansu mogućoj vezi. Procenila si da je ispod tvog nivoa, dosadan ti je, ne privlači te fizički, ne sviđa ti se njegov temperament, suviše je povučen…

Ali kod momaka to ume da bude drugačije – posle nekoliko sjajnih sastanaka, vrućeg flerta i hemije koja je očigledno proradila, on iznenada ustukne i prestane da se javlja. Ovo je zbunjujuće za devojku, ali i za momka, jer ni on ne može da kaže zašto se to dogodilo.

To nije zato što razlog ne postoji, nego zato što je prikriven i suptilan i teško ga je definisati i artikulisati. Pogađaš, sledi deo koji će ti objasniti da je to zapravo do tebe, odnosno, da momak reaguje na tvoje vibracije, da si ga njima oterala. Ali ako je stvarno tako, da razmotrimo kako se to dešava.

U početku, tvoja energija je fina i lagana, tvoje prisustvo neopterećujuće i njemu sve to prija (kao i tebi). Oboje ste ushićeni, uzbuđeni, jedva čekate da se stvari razviju. Međutim, on jedva čeka da stvari stignu do kreveta i ne razmišlja dalje od toga, a ti gledaš daleko napred i jedva čekaš – sve. I ne možeš da odoliš maštanju. U tvojoj glavi se film odmotava unapred neverovatnom brzinom (uobičajeno za nas žene) i ti već smišljaš imena za vašu decu, dok on zamišlja kako ti šakama odmerava grudi i utvđuje koliki deo onoga što je video i zamišljao pripada brushalteru, a koliki prirodi.

Šta se događa na nivou vibracija?

veza1 Zašto se muškarac povlači onda kad ga najviše želiš

Editors choice