5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zatvaranje 30. Amstel Fashion Week-a

Zatvaranje 30. Amstel Fashion Week-a

Nova kolekcija Darka Kostića inspirisana je formom cveta, žbunova i kompozicije bašta, baštenskih staza, pejzažne arhitekture i stilova i kombinovanja biljki,veličine i raznovrsnosti kompletnih sadnica i atmosfere koje proizvode ovakvi ambijenti. U kolekciji se oslikava jak uticaj boho romantike, odiše gotovo candy look-om, a smelo se poigrava pomalo kič ljubavnim elementima.

Kolekcija “Hi(p)steric Rose” budi asocijacije na slatko, na mekani puder i sapun; dizajn kutija i reklamnih slika sapuna iz dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka. Kolekcija je izrađena od svile, svilenog voala i svilenog brokata, a odlikuje je potpuno odsustvo boje. Vezovi i splet najrazličitijih tehnika aplikovanja doveli su do nestajanja šavova i formi koje ostaju transparente u vazduhu. Cela kolekcija je apsolutni hand made, svaki cvet, ornament i buket urađen je i projektovan potpuno majstorski na čemu je studio Darka Kostića izuzetno ponosan. Pojedine komade je gotovo nemoguće ponoviti ni u približnoj formi. Kolekciju čini 27 silueta, 14 komada nakita i 7 ručno rađenih komada nakita za glavu.

Prezentaciju kolekcije podržao je popularni brend automobila Ford, za čiji model Fiestu je Darko Kostić dizajnirao prvi prekrivač. Na taj način je započela kampanja Obucite Fiestu na Facebook-u u kojoj se šira javnost poziva da osmisli svoj prekrivač za Fiestu i postane Fiesta zaštitno lice! Učesnike koji pođu stopama Darka Kostića očekuju i brojne vredne nagrade!

DJT5614 picnik Zatvaranje 30. Amstel Fashion Week a DJT5526 picnik Zatvaranje 30. Amstel Fashion Week a DJT5376 picnik Zatvaranje 30. Amstel Fashion Week a DJT5305 picnik Zatvaranje 30. Amstel Fashion Week a DJT5182 picnik Zatvaranje 30. Amstel Fashion Week a

Editors choice