Web Fest .ME je najveći regionalni Internet festival, posvećen promociji i unapređenju Interneta i svim vrednostima koje nam donosi globalna mreža. Za 2011. godinu Web Fest .ME je pod sloganom TI SI WEB! pripremio dva velika događaja: Web Fest .ME takmičenje za najbolji regionalni Web sajt/Web projekat, koje će trajati do kraja novembra, i Web Fest .ME konferenciju, koja će okupiti najpoznatije svetske stručnjake iz oblasti Web industrije i sve ljude iz regiona koji žive od Interneta. Misija Web Festa je poboljšanje kvaliteta života ljudi u regionu, i to podizanjem nivoa svesti o Internetu i njegovim mogućnostima kroz edukaciju, takmičenje, druženje i dodelu priznanja najzaslužnijima.

Sa željom da promovišu Internet scenu u široj javnosti i istaknu kvalitetne projekte, pre četiri godine su pokrenuli takmičenje za najuspešnije i najkvalitetnije regionalne Web projekte i Web lokacije. Danas, nakon četiri uspešne godine, Web Fest .ME je referentno takmičenje na kojem Internet publika i stručni žiri biraju najkvalitetnije među regionalnim Web projektima.

Krunu Web Fest .ME takmičenja za 2011. predstavlja svečana dodela nagrada, zakazana za sutra u Beogradu, na kojoj će se okupiti svi Internet profesionalci iz regiona kako bi saznali koji su najbolji među njima, po mišljenju publike i stručne javnosti.

Editors choice