Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Zaviri u orman: Nikol Riči

Zaviri u orman: Nikol Riči

Kreativni direktor, glumica, preduzetnik, filantrop… i devojka sa ljubičastom kosom koja ne krije svoj orman, Nikol Riči!

Nema ničeg lepšeg nego provesti predivno popodne sa Nikol Riči, koja je danas rešila da bude gostoprimljiva i da drage volje primi sve nas u svoj život, a posebno da nam pokaže svoj modni kutak.

Mnogi je nazivaju fashion guruom, modnom ikonom i osobom od stila. Treće svakako jeste, a na dobrom je putu da dokaže i prve dve stavke.

Vole je… pa, vole je i stari i mladi, a posebno mladi zbog istančanog ukusa i minimalističkih detalja o kojima posebno vodi računa.

Hajde da pokušamo da se prisetimo svih njenih stilskih preobražaja, svih trijumfalnih trenutaka, ali i onih ne tako sjajnih. Kada izvršite retrospektivu u svojoj glavi, shvatićete da i nije bilo dosta grešaka, koliko odličnih kombinacija.

Voli da nosi stvari velikih dizajnera, što i priznaje, a Oskar de la Renta joj je jedan od omiljenih. Ako bismo pričali o gradovima, omiljeni joj je Los Anđeles jer, kako kaže, može da obuče šta god poželi, kad god poželi, a to je veoma važno onda kada želi da isprobava nove autfite.

Njena kćerka Harlou zainteresovana je za ono što ona radi, pa joj sa zadovoljstvom pokazuje svoje krpice.

U njenoj kolekciji nalaze se cipele Brian Atwood, ali i salonke Louis Vuitton, naočare mahom Ray-Ban, a nakit brendova Jennifer Meyer i Jenny Packman.

Malo je reći da obožavamo njene stylish stvari, pa ne bismo više da dužimo, već hajde da uživamo u ovoj dozi elegancije, glamura i holivudskog šika na njen način!

1156 Zaviri u orman: Nikol Riči 2130 Zaviri u orman: Nikol Riči 3119 Zaviri u orman: Nikol Riči 492 Zaviri u orman: Nikol Riči 583 Zaviri u orman: Nikol Riči 659 Zaviri u orman: Nikol Riči 744 Zaviri u orman: Nikol Riči 825 Zaviri u orman: Nikol Riči 922 Zaviri u orman: Nikol Riči 1016 Zaviri u orman: Nikol Riči

Violeta Stojanović

Editors choice