Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Zeka Lav: Ljubomora i seks sa najboljim drugom

Zeka Lav: Ljubomora i seks sa najboljim drugom

zekalav1111 Zeka Lav: Ljubomora i seks sa najboljim drugom

Nisam Hitch, ali znam ponešto o muško-ženskim odnosima

“Sve priče koje ću pričati u ovoj rubrici kao odgovore na vaša pitanja isključivo su moje lično mišljenje. To nije ni ispravno ni neispravno, nego napisano razmišljanje samo na osnovu svog životnog iskustva i (ne)iskustva u muško-ženskim odnosima. Uvek se konsultujte i sa nekim drugim pa izvucite pouku… A opet, meni je lakše da vam dam svoje mišljenje, jer vas ne poznajem, samim tim mogu da budem objektivan u okvirima onoga što ste mi rekli.”

Poštovani, ne znam kako ovo ide pa da pokušam ovako hehe. Radi se o kres kombinaciji, par mjeseci smo se viđali i imali fenomenalan sex, ludorije, avanture. Skoro svaki put sam ja inicirala da se vidimo jer sam nimfomanka, što je oboma odgovaralo. U zadnje vrijeme se nismo mogli viđati zbog mojih obaveza, vidjeli smo se jednom na ulici malo se ispričali i svako svojim putem, javila sam mu se dva puta posle tog susreta. Mislim da osjećam nešto više prema njemu, ne želim da prekinemo sa viđanjem. Nijednom nije pitao kad ćemo se vidjeti, a nismo se vidjeli mjesec dana. Da li to znači da sam mu dosadila, da je našao zamjenu ili da “kao” razumije moje obaveze?  (Dragana, 18)

Da. Dragana, tako je. Ako nema potrebu da te vidi mesec dana, tako je. Problem je što si počela da osećaš više nego što je bilo na početku. Ali svako produžavanje priče sa tvoje strane samo će ti otežati. Dakle, jeste teško, a može biti samo teže.

lovers love couple cute bed kiss hold each other Zeka Lav: Ljubomora i seks sa najboljim drugom

Ako ste dobri drugari zašto ne biste bili dobar par!?

Šta da radim u situaciji kada je moj dragi užasno ljubomoran? Sve mu smeta. Ne smem da se javim prijatelju u prolazu. Jako me opterećuje. (Nataša, 28)

Iskreno, mišljenja sam da je ljubomora neizlečiva bolest. Neko se rodi sa tim ili u detinjstvu nahvata straha od toga. Nataša, ne znam u kom ste stadijumu, veze ali ili se navikni ili ga ostavi. Još ako se ljubomora javi sama od sebe (da nije imao konkretan razlog da počne da bude ljubomoran) onda tim gore. Takođe, možeš probati da ignorišeš njegove izlive ljubomore, pa možete zajedno raditi na tome, pričati, pričati, pričati… pa možda napravite neki iskorak, ali iskreno, teško, jako teško.

Šta u situaciji kada imate seks sa najboljim drugom? Kako se postaviti dan posle? A zapravo ne želite da prekinete prijateljstvo, a bojite se veze. (Manja, 22)

Strah od veze (novog) je normalna stvar. Ako ste dobri drugari zašto ne biste bili dobar par!? Ionako je mala razlika. Sa praktične strane, ukoliko ste imali sex a oboje ste zrele osobe, to može da bude “desilo se” i sve je kao pre. Treba biti otvoren i popričati… skupi snage (obično su žene hrabrije) i porazgovarajte. Simpatično je sve to, zar ne!? (smeh)

Zeki pišite na email redakcija@wannabemagazine.com sa naznakom “Zeka Lav” i očekujte odgovor na svoj ljubavni “problem” u okviru rubrike “Zeka Lav” svakog petka.


Zeka Lav – Ivan Zeljković, radio i TV voditelj, pevač, zabavljač, emotivac. Imao je u životu više od dve devojke – samim tim mnoogo je iskusan u muško-ženskim odnosima. (Čak zna i jednog drugara koji je imao tri devojke, ali to nije bitno). Obožava film “Ljubavni detektiv”  (Hitch) – sa Vil Smitom u glavnoj ulozi i nekako, razmišljanja i učenja im se poklapaju… pa bi voleo da pomogne ljudima da budu PRE!srećni u svojim odnosima (da ne kaže) vezama. U Wannabe Magazineu motivisaće ljude da imaju zdrave emotivne veze a za motivaciju o zdravom životu, dijetama, treningu i zabavi posetite i blog Ivana Zeljkovića!

Editors choice