Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Zeka Lav: O kuliranju i seksi fantazijama

Zeka Lav: O kuliranju i seksi fantazijama

zekaaaa Zeka Lav: O kuliranju i seksi fantazijama

Nisam Hitch ali znam ponešto o muško-ženskim odnosima

Sve priče koje ću pričati u ovoj rubrici kao odgovore na vaša pitanja isključivo su moje lično mišljenje. To nije ni ispravno ni neispravno, nego napisano razmišljanje samo na osnovu svog životnog iskustva i (ne)iskustva u muško-ženskim odnosima. Uvek se konsultujte i sa nekim drugim pa izvucite pouku… a opet meni je lakše da vam dam svoje mišljenje jer vas ne poznajem, samim tim mogu da budem objektivan u okvirima onoga što ste mi rekli.

Moj novi dečko insistira na prepričavanju seksualnih fantazija. Što je za mene apsolutno tabu tema, jer pobogu, tek smo mesec dana u vezi. Jasmina (23)

Zeka: Jasmina, to je strašno. Odma’ ga zvekni oklagijom u glavu! Pa on je lud skroz!!! Šalim se!!! Upoznajete se i želi da sazna što više o tebi, a fantazije su normalna stvar i za muškarce i za žene… ako ih nemaš, reci mu… a ako ih imaš reci mu (skoro sve!)

Viđam se sa dečkom koji je u dugoj vezi. Viđamo se povremeno, kada ona nije tu ili kada ne postoji opasnost da će da nas vidi. U početku mi je to prijalo i shvatala sam kao kres šemu, međutim, stvari su se promenile i zaljubila sam se do ušiju. Volela bih da budem sa njim i to sam mu rekla. Međutim, napomenuo mi je da trenutno ne planira da je ostavi i da sačekam još malo. Ne sviđa mi se ovaj status druge i ne bih volela da na kraju ispadne da me je zavlačio. Šta da radim? Najlakše je reći “ostavi ga”. Volim ga ludo. Marijana (25)

Zeka: Marijana, dešava se.

a) Ako ti kaže – ne mogu sada da je ostavim – ostavi ti njega.

b) Ako ti kaže ne mogu, ne želim da je ostavim, ali mi je super sa tobom – budi sa njim i uživaj u čemu god možeš dokle god traje, a nije bolno za tebe…

Verovatno se pitaš zašto da ga ostaviš ako kaže da ne može sada?!?! Pa zato što je kukavica da ne kažem *****… Lagaće te, zavlačiti, obmanjivati i što je najgore lomiti srce samo da bi došao do svoje (kako kažeš) kres šeme, a neće smeti da ti prizna istinu – jer je kukavica… i tu onda nastaju pravi problemi… ako ti kaže da ne želi, iskren je… i samo ako možeš da se pomiriš sa činjenicom svog statusa, ostani sa njim. Ako ne možeš, stegni zube, znam da je teško… i ostavi ga! (i ne padaj na patetiku)

tumblr mbeua9i4su1qal22eo1 500 Zeka Lav: O kuliranju i seksi fantazijama

"Ne postoji nijedan bolji način od kuliranja"

E pa ja imam onaj klasičan problem “it’s too late now”. Tako je jedan dečko mene jurio neko vreme, ali ja nisam bila nešto specijalno zagrejana za njega. Onda sam ja odjednom poludela za njim, ubrzo se i zaljubila, a on se tada ohladio i otprilike zaboravio da postojim. Od te priče nikada ništa nije bilo. Ima li šanse da se on nekako vrati na staro, ili postoji neka taktika kojom ću ga ja navesti na to da se ponovo zalepi za mene i da konačno od nas bude nešto? Katarina (26)

Zeka: Katarina, cooliraj. Ne postoji nijedan bolji način od cooliranja… Dakle, sada kada ste bliski napravi distancu. “Ne možeš sada da se vidiš sa njim”, ne zovi ga neko vreme, ne šalji poruke… budi nedostižna… ali kada se vidite obavezno priča “pa gde je moj najslađi drugar…” kako bi mu poslala nedvosmislenu poruku “sviđaš mi se, čoveče, ali vidiš da sam ok bez tebe…” ako to ne upali, ne znam šta će, jer ako si mu se nekad sviđala, sigurno je da možeš opet!

Zeki pišite na email redakcija@wannabemagazine.com sa naznakom “Zeka Lav” i očekujte odgovor na svoj ljubavni “problem” u okviru rubrike “Zeka Lav” svakog petka.


Zeka Lav Imao je u životu više od dve devojke – samim tim mnoogo je iskusan u muško-ženskim odnosima. (Čak zna i jednog drugara koji je imao tri devojke, ali to nije bitno). Pravi se pametan, a on je Ivan Zeljković, radio i TV voditelj, pevač, zabavljač, emotivac. Obožava film “Ljubavni detektiv”  (Hitch) – sa Vil Smitom u glavnoj ulozi i nekako, razmišljanja i učenja im se poklapaju… Voleo bi da pomogne ljudima da budu PRE!srećni u svojim odnosima (da ne kaže) vezama. Posetite i blog Ivana Zeljkovića!

Editors choice