zekalav1 Zeka Lav: Sve muke bivših i sadašnjih ljubavi

Nisam Hitch, ali znam ponešto o muško-ženskim odnosima

“Sve priče koje ću pričati u ovoj rubrici kao odgovore na vaša pitanja isključivo su moje lično mišljenje. To nije ni ispravno ni neispravno, nego napisano razmišljanje samo na osnovu svog životnog iskustva i (ne)iskustva u muško-ženskim odnosima. Uvek se konsultujte i sa nekim drugim pa izvucite pouku… A opet, meni je lakše da vam dam svoje mišljenje, jer vas ne poznajem, samim tim mogu da budem objektivan u okvirima onoga što ste mi rekli.”

Molim vas pomozite mi. Žena me vara… sa drugom ženom. Apsolutno sam očajan. ( Miloš, 35)

Zeka: Iskreno, ne vidim razliku, prevara je prevara. Da li je žena ili muškarac. Ako osećaš da si zapostavljen lepo se ispričajte i svako na svoju stranu. Ako možda ipak vidiš da je prolazna avantura, onda, ako imaš snage, hrabrosti i volje – oprosti joj. Ali stvarno. Iskreno, ne vidim mogućnost da se u zajednici živi sa polovičnim oprostom.

 

Kako da se ponašam ako njoj nije ni do čega, ako ne želi da idemo u bioskop, na večeru ili u šetnju? Kako da je animiram? (Stefan, 27)

Zeka: Ostavi je. Zašto ste vi uopšte zajedno. Slažem se da muškarac mora da bude taj (što ne znači da žena ne može) koji omišljava zabavu. Ti moraš da imaš inicijativu, ali ako je “kao drvo” – tu ‘leba nema. Jednostavn niste se našli. (Ako ipak postoji neki razlog da ostanete zajedno, molim te da mi ga napišeš u sledećem pismu). 

Romantic Love Couples in the Beach1 Zeka Lav: Sve muke bivših i sadašnjih ljubavi

Zašto ste vi uopšte zajedno?

Bila sam tri godine u vezi, koja je raskinuta bez svadje, prevare i bilo kakve drame, na njegov zahtev, zbog “zamora materijala”. Prošlo je pola godine, on je bio u šemi sa nekoliko devojaka, ja sam imala burnu vezu, koja je protutnjala i kulminirala tokom četiri meseca, i sada se opet viđam sa bivšim dečkom. Ne vodimo nikakve ozbiljne razgovore o nama i o svemu što se desilo u međuvremenu, jer nismo ni prekidali kontakt i znamo šta se kome događalo. Ima tu mnogo prijateljstva, topline i nežnosti i seks nam je bolji nego ikad pre. Samo se pitanje toga šta smo mi jedno drugom i kuda idemo ne pokreće. Šta da očekujem? (Caca, 28)

Zeka: Ništa ne možeš da očekuješ, dok ne progovorite. Caco, nemaš malo godina. Još 2 godine do svadbe. (ima neka teorija koja kaže da žene do tridesete žele da ih muškarci mole, a posle one mole muškarce). A opet neka američka poslovica kaže – Sunce je najbolji lek za sve! Dakle, sve karte na sunce… pa razgovor. Lepo se ispričajte i znaćeš šta da očekuješ i da li ste samo “kombinacija” ili nešto više. Ne kažem da treba da se raziđete (što je moj najčešći predlog u ovoj rubrici) već češ znati na čemu si, pa ti odluči! (mada sat kuca do 30… tik-tak…)

Zeki pišite na email redakcija@wannabemagazine.com sa naznakom “Zeka Lav” i očekujte odgovor na svoj ljubavni “problem” u okviru rubrike “Zeka Lav” svakog petka.


Zeka Lav – Imao je u životu više od dve devojke – samim tim mnoogo je iskusan u muško-ženskim odnosima. (Čak zna i jednog drugara koji je imao tri devojke, ali to nije bitno). Pravi se pametan, a on je Ivan Zeljković, radio i TV voditelj, pevač, zabavljač, emotivac. Obožava film “Ljubavni detektiv”  (Hitch) – sa Vil Smitom u glavnoj ulozi i nekako, razmišljanja i učenja im se poklapaju… Voleo bi da pomogne ljudima da budu PRE!srećni u svojim odnosima (da ne kaže) vezama. Posetite i blog Ivana Zeljkovića!

Editors choice