Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Žene odgovaraju: Šta to volimo kod muškaraca?

Žene odgovaraju: Šta to volimo kod muškaraca?

Da, preplakale smo okean suza zbog njih i provele desetine besanih noći, neke su pribegavale alkoholu i izlascima, neke histeričnim ispadima, neke tugovale uz balade, neke uz Najbolju Drugaricu, neke tonule u dosadu ili depresiju… Uprkos svemu, oni su i osvajali naša srca, peli nas na sedmo nebo, zasmejavali do suza, bojili dane radošću i, sve u svemu, upotpunili beskrajnu i uvek živu žudnju za drugom polovinom. Ovo je oda od pravih žena pravim muškarcima, koji su znali da ih usreće i podare najlepša sećanja. Pogledajmo šta to žene vole?

slika 156 Žene odgovaraju: Šta to volimo kod muškaraca?

“Imam samo crno-bele uspomene na sve što je bilo pre tebe. Kad si došao, doneo si smeh, crvene balone, luckasta iznenađenja i uneo u moj život radost!”

Volim to što uvek ima savršenu košulju. Volim to što stoički trpi moje ispade, što ume da me obraduje divnim rečima ljubavi, što mogu da zaspim na njegovim grudima i što sam za njega najlepša žena na planeti. (Tatjana, 26)

Duhovit, šarmantan i da zna da se snađe u svakoj situaciji! (Jelena, 20)

Uvek kad razmišljam koji je moj tip muškarca, prvo mi padne na pamet da treba da bude savršeno lep i savršeno zgodan. Međutim, kad pogledam u svoju prošlost, niko nije bio savršeno lep ili zgodan, ali su zato svi imali savršeno samopouzdanje. Bitno je da bude ubeđen da me je dostojan. (Una, 23)

Iskreno, važno mi je da mi muškarac uvek pokaže koliko mu je stalo do mene, a kuliranje me samo odbija. Želim da kada imam dečka mirno spavam noću. (Ana, 25)

Nije pravi muškarac onaj koji mi kaže “volim te” i koji je tu dok sam srećna. Pravi muškarac je onaj koji će mi reći “voli me” i koji je uvek tu. Onaj koji će mi i kada sam najtužnija vratiti osmeh na lice. (Mina, 23)

Sreća je u malim znacima pažnje, zato – muškarci, ne zaboravite sitnice koje će nam ulepšati dan! Na primer, svaki dan po čokoladna bananica. (Dana, 20)

U početku važan mi je fizički izgled, tačnije da ima tu neku posebnu energiju. Ipak, vremenom i neke druge stvari postanu značajne, pa bi trebalo da razume moje probleme, da ume da me nasmeje, da bude galantan. Jednostavno, da pronađe pravi put do mog srca. (Isidora, 18)

Muškarci najčešće iznevere očekivanja žena i zato ih treba voleti bez očekivanja. U toj tolerantnoj ljubavi najviše volim duhovnu snagu, izdržljivost i dobru volju. (Marina, 40)

Krupne oči, rupice na obrazima, jaka inteligencija, još jača harizma – savršenstvo! Sve u svemu, daleko mi je važnije da  je karakterno i  psihički kvalitetna osoba, dok mi je fizički izgled manje bitan. (Milica, 21)

I sama se to ponekad pitam! Šalu na stranu – volim kada je muškarac visok, a obraćam pažnju i na lepe šake. Uvek je prednost kada je kulturan, vaspitan i lepo se izražava! (Biljana, 27)

Na ovom svetu ne postoji niko savršen, zato i ne tražim takvo nešto. Ali tražim nekog ko će mi biti podrška, ko će imati šta da kaže, ko će zračiti jakom seksualnošću. A lep osmeh može da bude samo plus. Još ako je plavušan sa plavim očima! Uf! (Jelena, 19)

Privlači me kada su muškarci inicijativni i imaju stav. (Sanja, 23)


Stefana Pavlović: “Jer ja sam za teatre sa mnogo srca i vatre, teatre smeha i suza, gde nikad ne vlada red, gde ima i svađe, i pesme, i vriske, i aplauza. I kraj se ne zna unapred!”

Editors choice