Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Žene vs Muškarci: Kad je žena jača

Žene vs Muškarci: Kad je žena jača

1/2

Znate ono kad igrate basket sa dečacima, laktate se bezobrazno i trčite da ih pregazite, a oni se u početku sklanjaju i pokušavaju da ne budu grubi, a vi sve bezobraznije koristite to što ste žensko u muškoj ekipi, dok ne naiđete na neki baš tvrd blok?

Žene ne oklevaju da upotrebe svu svoju snagu i oslanjaju se na to da se muškarci neće svom snagom suprotstaviti i na ostalim terenima. Uopšte,  se ne ponašaju sportski. Koriste svoju slabost da u muškarcima izazovu potrebu za zaštitiom, osećanje krivice i zbunjenost i tako je pretvaraju u snagu.

Žensko oružje je razoružavanje. I usmeravanje muškog oružja ka njima samima.

I najprostodušnija žena je u žaru igre, bilo da se igra odvija sa loptom, ili na emotivnom i psihološkom terenu, osetila poriv da pobedi uz pomoć lukavstva i manipulacije. Ali bezazlene igre prerastaju u vrlo maligne, ako nas muškarci puste da se osilimo.

Kad žena pobeđuje, nadvladava, nadigrava, nadmudruje i nadjebava muškarca, a on se nikako ne snalazi da joj stane na put, da se suprotstavi, izmakne, lupi šakom o sto i prekine ugnjetavanje, ona postaje siledžija.

woman and man1 Žene vs Muškarci: Kad je žena jača

Kad namirišemo mušku slabost, postajemo ajkule koje su osetile krv. Grizemo da odgrizemo. I pojedemo. Gazimo da zgazimo i ugazimo. Ne propuštamo nijednu priliku da pokažemo svoju nadmoć. I ako nismo rođene domine, pa je ovakav odnos snaga ostvarenje našeg sna o idealnoj vezi, uopšte nismo srećne zbog toga.

Editors choice