5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Ženska top lista muškog seksepila:  Muško telo od 11 do 1

Ženska top lista muškog seksepila: Muško telo od 11 do 1

1/3

Kako muškarci izgledaju u ženskim očima, kad ih ocenjujemo, onako komad po komad, kao na onim slikama domaćih životinja na kojima su označeni najjestiviji delovi? Prema jednom od mnogih šašavih istraživanja, žene su označile 11 delova muškog tela, čiji će vas redosled možda iznenaditi. Takođe je zaprepašćujuće što na ovoj listi nema zadnjice, usana i linije brade. A ni kose. Hmmm, koga li su pitali? A šta li je na vašoj listi?

11. Donji deo leđa – jamice

Poslednje na listi najseksi delova tela su one dve jamice iznad guze, koje obično imaju oni čija leđa imaju tu zakrivljenost u struku, koja podseća na sedlo. Ako se sedlo završava jamicama uz koren kičme, to baš divno izgleda i inspiracija je mnogim umetnicima koji se bave slikanjem i fotografisanjem aktova. I jamice se mogu definisati u teretani, mada je verovatno mudrije povesti računa o trbušnjacima, oni su visoko ocenjeni.

ledja muskarac Ženska top lista muškog seksepila:  Muško telo od 11 do 1

10. Penis

Na pretposlednjem mestu na kome se ženski pogled zadržava sa interesovanjem je muški ponos. Recite im da mogu da odahnu, što se estetike tiče, nismo mnogo zainteresovane da vam zagledamo u šlic.

9. Ruke

U smislu šake. Pa, sve žene gledaju i procenjuju muške šake, a svakako nam se više sviđa čvrsta, mesnata i velika šaka, nego neka previše nežna, dugoprsta i providna. Muška ruka mora da uliva poverenje i da deluje kao da može da barata čekićem od pet kila, jednako vešto kao što miluje naše..hmm…lice.

Editors choice