Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Ženski orgazam – i slika i zvuk

Ženski orgazam – i slika i zvuk

Prihvatili to ili ne, seks je i dalje na neki način tabu tema. Liberalniji smo, ali se i dalje stidimo. Pre četrdesetak godina žene su dobile pravo na orgazam, zamislite! Počele su da istražuju svoje telo u potrazi za zadovoljstvom u spavaćoj sobi ili mestu po izboru, a da ih ne smatraju zna-se-kakvom. Pre toga, da li ga je bilo i kako su dostizale vrhunac pitanje je. Verovatno po principu, ako stigneš – stigla si. Seks je služio da se zadovolji partner i da se naprave deca.

I danas, posle dosta vremena, ženski orgazam je i dalje misterija za oba pola. Iz tog razloga se često i lažira, na netu postoje čak i saveti kako to profesionalno odraditi. Za tim nema potrebe – francuska produkcija je o ženskom orgazmu snimila dokumentarac, koji je prikazan u programu australijske tv-mreže SBS. U njemu je objašnjen ženski orgazam, kako se do njega dolazi, kakav je osećaj i sve što nam do sada nije bilo najjasnije. Puštaće se od ovog meseca na Qantas međunarodnim avio-linijama. Vežite se, polećemo!


Iva Lekić voli podjednako da komplikuje i pojednostavlja, čvrsto veruje svom instinktu i ne daje obećanja, jer zaboravlja… Ima skoro savršen odbrambeni mehanizam protiv primitivnih oblika života koji nas okružuju. I dalje ne zna šta će biti kad poraste.

Editors choice