Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Ženski tripovi: Napolju je džungla, a ja sam srna

Ženski tripovi: Napolju je džungla, a ja sam srna

Poznajete li te velike smeđe oči? Tu sićušnu građu, nežnu put, stidljiv osmejak, lepršave pokrete, taj neodoljivi šarm Bambija? Ima muškaraca čiji je tip žene srna i ni jedna druga životinja ne dolazi u obzir. Oni su lovci i kad smatraju da su ulovili srnu, učiniće sve za nju i nastaviće da čine sve za nju, čak i kad nedvosmisleno ustanove da je srna đavo lično.

A ona obožava da bude ulovljena. Prirediće lovcu sve finese dobrog lova, oznojiće ga i namučiti i dati mu svaki izazov koji mu je potreban. Biće neodoljivo ranjiva i izložena, neodoljivo neodlučna, jer šta ako je povredi, ona je tako nezaštićena, njoj je potreban neko na koga će se osloniti i iza koga će se skloniti i dirljivo treptati, dok on vodi sve njene borbe, između ostalih i onu protiv sebe samog. Predaće se na kraju, kad oseti da je trenutak i da lovac mora da pobedi, da bi pao pod njenu vlast.

A on će biti siguran da je osvojio trofej života, jer se toliko potrudio i jer se izborio i sada je srna pod njegovom zaštitom. Nikome neće dozvoliti da je povredi.

Snow Shoot 04 1 Ženski tripovi: Napolju je džungla, a ja sam srna

Ako niste lovac, bezbedni ste. Ako jeste a srna je vaš plen, ulovljeni ste. I pojedeni.

Jadan čovek nema pojma da ima posla sa stenom, o koju će se razbiti u pokušajima da je obujmi svojom zaštitom, sa đavolom kome će ne prodati nego pokloniti i dušu i sve što ima i koji će ga jesti živog, sve dok diše.

Kad shvati da je srna čudovište, biće kasno. Jer lovac voli samo jednu srnu i u njegovom časnom srcu ona je uvek ta, a njen nežni lik i njeno umeće da ga podseti na svoje mesto u njegovom životu oduzeće mu svaku volju da pokuša da se spase.

Upozorenje za lovce: napolju jeste džungla, ali srne su najopasnije.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice