Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Ženski tripovi: Taman dlakav (2. deo)

Ženski tripovi: Taman dlakav (2. deo)

Priroda nam je obezbedila taman dovoljno dlaka da nisu krzno i da ničemu ne služe osim da obeleže neka strateška mesta na našim telima i da lepo izgledaju. Ljudi su provalili da je sečenje, bojenje i oblikovanje dlaka estetski opravdano, higijenski neophodno i – vrlo unosno. Ogroman deo kozmetičke industrije oslanja se na ljudsku pomamu za korekcijom dlaka i dlakavosti, hrani je i podstiče, tako da su dlakave noge već odavno nedopustive, a čupava međunožja u pornićima iz prošlog veka, na glumcima sa zulufima i glumicama sa bubi fizurama, izazivaju totalnu nevericu.

Glatki kao bebina guza – estetski je imperativ, kome se sve više povinuju i muškarci. Čak i sasvim mačo tipovi potrudiće se da potkrešu šumicu, a podrazumeva se da žene gaje oskudne frizurice u svojim oskudnim gaćicama.

Sve žene koje drže do sebe uredno su depilirane svuda, šiške ispod miške ne furaju više ni Nemice na plaži, a glatke ruke su obavezne isto koliko i noge.

Puno muškaraca brije grudi, a hrabriji se čak odlučuju i na depilaciju.

sean connery11b Ženski tripovi: Taman dlakav (2. deo)

Ako je Darvin sve dobro povezao (a osporavaju ga) krzno nam se proredilo kad smo se ispravili. A baš i nije svima.

Problem sa depilacijom je da dlake moraju malo da porastu da bi se počupale, ali kako rastu nejednakom brzinom, ne morate se obrukati, niti skuvati u pantalonama i dugim rukavima u letnjoj sezoni, niti se lišiti seksa, jer niste baš potptuno glatki.

Neke žene i dalje vole ljubavni tepih, a dlakavost muških ruku i nogu uopšte ne dovode u pitanje, pa se mnogi muškarci provlače kao taman dlakavi, ukoliko baš, kad skinu majicu, ne izgledaju kao da su obukli džemper.

Ima i prirodno glatkih muškaraca, to jest, onih koji na grudima i leđima nemaju baš ni jednu dlaku, ali oni su u prošlom životu bili Indijanci, a do pre pola veka smatrani su nedovoljno muževnim tipovima.

Pošto je bezdlakost u trendu, žene sada slobodno smeju da uživaju u ćosavim muškarcima, ako je to ono što im se najviše sviđa.

Prvi deo teksta pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice