Beograd, 11. decembar 2014. godine – Uoči Nove godine i novogodišnjih praznika, Zepter Apart hotel primio je prve goste. Investicija u hotel vredna je 12 miliona evra i 35 novih radnih mesta.

Smešten u samom centru Beograda na adresi Terazije 10,  u zgradi iz tridesetih godina, koju je projektovao čuveni arhitekta Đorđe Đorđević, Zepter Apart hotel zadržao je atmosferu starog vremena uz sav komfor savremenog doba.

Zepter 1 Zepter Apart hotel u Beogradu primio prve goste

Prema rečima Uroša Milovanovića, direktora Zepter Apart Hotela, najveće interesovanje vlada među gostima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i među turistima iz Slovenije, Italije, Španije, Nemačke i Bugarske. Hotel predstavlja pravi izbor kako za poslovne ljude, tako i za turiste koji planiraju da duži vremenski period borave u Beogradu i uživaju u jedinstvenom Zepter načinu života u centru grada.

Zepter 21 Zepter Apart hotel u Beogradu primio prve goste Zepter 3  Zepter Apart hotel u Beogradu primio prve goste

Gosti hotela imaće priliku da uživaju u svim prednostima Zepter proizvoda, čistoj vodi i čistom vazduhu, pravilno pripremljenoj hrani, kao i da se tretiraju Bioptron sistemom svetlosne terapije – svetlošću koja leči. U ponudi je pažljivo odabrana hrana mediteranske i internacionalne kuhinje, sa posebnim akcentom na zdravu ishranu. Ono što dodatno hotel čini jedinstvenim jeste i mogućnost pripremanja obroka u apartmanu od strane šefa kuhinje, a na zahtev gosta.

Zepter 4  Zepter Apart hotel u Beogradu primio prve goste Zepter 5  Zepter Apart hotel u Beogradu primio prve goste

Osoblje Zepter Apart hotela svojim gostima moći će da obezbedi ulaznice za predstave u operi i teatru Madlenianum, i dogovori personalizovanu posetu Muzeju Zepter, izložbama i aukcijama u Aukcijskoj Kući Madl’Art, turistički obilazak Beograda i Srbije.

 

Editors choice