Verovatno sam ovo rekla već milion puta, ali uradiću to ponovo: nisam preterani ljubitelj zime. I ne samo što nisam ljubitelj, već sam zapravo gotovo strastveni mrzitelj iste, iako mi rođendan pada tokom zime, besprekorni sneg pretvara sve u čistu čaroliju i tome slično. Međutim! Jedna stvar koju obožavam i nestrpljivo očekujem jesu zimski praznici! Nazovite me klinkom, ali se i dalje radujem Novoj godini i Božiću, duhu tih praznika i, najviše od svega, kićenju jelke, ukrašavanju doma i unošenju cele te blažene atmosfere u kuću.

christmas8 Zimski praznici

Ceo svoj život sam želela Božićno drvce u domu i, kada sam konačno odrasla, moja majka se srdačno nadala da ću to prevazići, ali ne, to nije bio slučaj i čak i danas jedva čekam da počnem da kitim za Božić i opremam svoj dom za proslavu.

christmas10 Zimski praznici

Uglavnom, dobila sam sam sjajnu ideju koju želim da oživim ovde u Wannabe Magazine-u. Do Nove godine, svi moji tekstovi će biti o zimskim praznicima i svaki od njih će pokriti određenu temu: kićenje jelke, ukrašavanje vašeg doma na vreme za novogodišnju ili Božićnu proslavu i poslednje, ali ne i najmanje važno, kako napraviti izvanrednu stonu dekoraciju koja će i vas i vaše goste učiniti srećnim. U tim korisnim člancima biće obuhvaćeni saveti, ideje i projekti “uradi sam” i zato ih ne bi trebalo propustiti.

Da li volite Božićni duh u svojim domovima ili ste ga, za razliku od mene, prerasli? Ako niste, kakve zimske praznike volite: tradicionalne sa svim belim, crvenim i zelenim stvarima ili svetlucave u savremenom stilu?


Ludmila Crigan je osnivač i urednik bloga creamylife, zadužena za donošenje mrvica inspiracije bez obzira da li je u pitanju dizajn enterijera, dekor, boje ili ideje koje vode kreativnom življenju. Njen stil se može definisati kao eklektični šarm sa dodirima modernog, ženskog i savremenog.

Editors choice