Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Zimski praznici

Zimski praznici

Verovatno sam ovo rekla već milion puta, ali uradiću to ponovo: nisam preterani ljubitelj zime. I ne samo što nisam ljubitelj, već sam zapravo gotovo strastveni mrzitelj iste, iako mi rođendan pada tokom zime, besprekorni sneg pretvara sve u čistu čaroliju i tome slično. Međutim! Jedna stvar koju obožavam i nestrpljivo očekujem jesu zimski praznici! Nazovite me klinkom, ali se i dalje radujem Novoj godini i Božiću, duhu tih praznika i, najviše od svega, kićenju jelke, ukrašavanju doma i unošenju cele te blažene atmosfere u kuću.

christmas8 Zimski praznici

Ceo svoj život sam želela Božićno drvce u domu i, kada sam konačno odrasla, moja majka se srdačno nadala da ću to prevazići, ali ne, to nije bio slučaj i čak i danas jedva čekam da počnem da kitim za Božić i opremam svoj dom za proslavu.

christmas10 Zimski praznici

Uglavnom, dobila sam sam sjajnu ideju koju želim da oživim ovde u Wannabe Magazine-u. Do Nove godine, svi moji tekstovi će biti o zimskim praznicima i svaki od njih će pokriti određenu temu: kićenje jelke, ukrašavanje vašeg doma na vreme za novogodišnju ili Božićnu proslavu i poslednje, ali ne i najmanje važno, kako napraviti izvanrednu stonu dekoraciju koja će i vas i vaše goste učiniti srećnim. U tim korisnim člancima biće obuhvaćeni saveti, ideje i projekti “uradi sam” i zato ih ne bi trebalo propustiti.

Da li volite Božićni duh u svojim domovima ili ste ga, za razliku od mene, prerasli? Ako niste, kakve zimske praznike volite: tradicionalne sa svim belim, crvenim i zelenim stvarima ili svetlucave u savremenom stilu?


Ludmila Crigan je osnivač i urednik bloga creamylife, zadužena za donošenje mrvica inspiracije bez obzira da li je u pitanju dizajn enterijera, dekor, boje ili ideje koje vode kreativnom življenju. Njen stil se može definisati kao eklektični šarm sa dodirima modernog, ženskog i savremenog.

Editors choice