Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Život u drvetu

Život u drvetu

Drvo je važan deo naših života ili, bolje da kažem, domova. Odvajkada je korišćeno za izgradnju kuća, a koristi se i dalje, naročito pri izradi krovova. Međutim, pored svog značaja u građevinarstvu, drvo se danas uglavnom koristi kao dekorativni detalj koji stvara neočekivani šarm privida nezavršenosti. Vlasnici mnogih domova insistiraju na prikazivanju drveta u krovnim gredama ili drugim elementima i ja ih potpuno razumem zašto to rade – drvo je tradicionalno šik i unosi toplinu i udobnost u dom. Čak i sama boja drveta podseća na omiljeno ćebence i dobru knjigu, zar ne? Naravno, danas možete videti drvene podove obojene u crno ili belo, što je apsolutno fabulous & stylish, ali za mene je klasični izgled drvenog stola ili stolice ili čak police neprocenjiva dopuna prostoru koja stvara taj kućni osećaj koji svi želimo u svom prostoru. Da ne pominjemo raznovrsnost stilova dizajna koji koriste drvo kao svoj osnovni definišući element – rustični, skandinavski i seoski stil su samo neki od njih! Drvo se definitivno vraća u modu i postaje popularno i trendi, pa ako odlučite da ga koristite pri dekoraciji vašeg doma – uveravam vas da ne možete pogrešiti!

zivot u drvetu2 Život u drvetu zivot u drvetu3 Život u drvetu zivot u drvetu4 Život u drvetu zivot u drvetu5 Život u drvetu

Izvor fotografija: unsplash.com


Ludmila Crigan je osnivač i urednik bloga creamylife, zadužena za donošenje mrvica inspiracije bez obzira da li je u pitanju dizajn enterijera, dekor, boje ili ideje koje vode kreativnom življenju. Njen stil se može definisati kao eklektični šarm sa dodirima modernog, ženskog i savremenog.

Editors choice