Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Zlatarna Celje: Postanite prva Miss Lencia u Srbiji

Zlatarna Celje: Postanite prva Miss Lencia u Srbiji

Po prvi put, jedna devojka iz Srbije imaće priliku da postane Miss Lencia. Predstavnici Zlatarne Celje, renomiranog evropskog proizvođača nakita, organizuju izbor za Miss te najpoznatije robne marke. Prijava kandidatkinja traje do 30. septembra u ponoć, a osim laskave titule, nova Miss Lencia dobiće i nagradu u vrednosti od 500 evra, kao i priliku da predstavlja renomirani brend u čak sedam zemalja Evrope.

Prema rečima predstavnika Zlatarne Celje, od kandidatkinja se očekuje da budu prirodne, originalne prilikom prezentacije nakita i fotogenične.

“Želimo da i u Srbiji odaberemo devojku koja je smela, samouverena, neobična, posebna i očaravajuća. Veoma je važno da sve devojke koje se prijave na konkurs znaju da baš takva žena treba da nosi i predstavlja nakit robne marke Lencia”, rekla je Marina Mitrović, direktorka Zlatarne Celje u Srbiji.

Novo lice srebrne linije Lencia imaće jedinstvenu priliku da snimi set modnih fotografija za kolekciju proleće/leto 2014, a reklamna kampanja biće predstavljena na svim tržištima na kojima Zlatarna Celje uspešno posluje, a to su Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Bugarska i Srbija.

Osim nakita i honorara za fotografisanje, Miss Lencia dobiće i unikatan srebrnjak sa sopstvenim likom, kao i noćenje za dve osobe u hotelu “Plaza” u Sloveniji.

“Odlazak u Sloveniju i saradnja sa najpoznatijim fotografima i stilistima u Ljubljani pomoći će pobednici da stekne novo iskustvo. Ona će postati prepoznatljivo lice naše kompanije na čak sedam tržišta Evrope”, dodala je Mitrović.

Miss Lencia 2012 Slovenija 1 Zlatarna Celje: Postanite prva Miss Lencia u Srbiji

Novo lice srebrne linije Lencia imaće jedinstvenu priliku da snimi set modnih fotografija za kolekciju proleće/leto 2014.

Uslovi konkursa

Na izboru za Miss Lencia mogu da učestvuju devojke koje imaju između 16 i 35 godina, dok je mlađima od 18 godina za učešće potrebna pismena saglasnost roditelja ili staratelja.

One koje budu dobile najviše glasova putem posebne aplikacije na sajtu Zlatarne Celje, ući će u izbor od 20 finalistkinja. Stručni žiri će izabrati pobednicu, a prva Miss Lencia u Srbiji biće proglašena u oktobru na svečanoj dodeli nagrada.

Nagrada i za one koji budu glasali

Zlatarna Celje pripremila je i posebnu nagradu, srebrnu narukvicu BEADS, za sve one koji budu glasali za prvu Miss Lencia u Srbiji. Žiri će nasumično izabrati jednu osobu koja je dala svoj glas bilo kojoj kandidatkinji, a ime dobitnika biće objavljeno 10. oktobra 2013. na Internet stranici.

Zainteresovane kandidatkinje mogu se prijaviti ovde.

Editors choice