5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Znaj, ljubavi svakoj dođe kraj…

Znaj, ljubavi svakoj dođe kraj…

Raskid nikada nije prijatan i nikome se ne mili, ali ponekad je prosto neizbežan! Šta god da je u pitanju i ko god da je kriv što veza više nije kao pre, bitno je ostati iskren i fer do kraja. Čak i kada je u pitanju pomalo freaky situacija kada odjedanput shvatite da više ne volite svog momka, priznajte i sebi i njemu to! Toliko ste, valjda, oboje zaslužili.

Proverite šta zaista osećate. Ovi znaci pokazuju da njemu više nije mesto u vašem srcu:

– Svaka, i najmanja sitnica vam smeta i užasno vam ide na živce! Prvi znak. Ako se tako osećate znajte da nešto nije u redu. Makar bili i dugo zajedno, ne zavaravajte se, nešto zaista nije u redu!

– Više ne možete da se setite šta vam se toliko dopalo na njemu! Ne znate šta on to ima, šta vas je privuklo i osvojilo. Jedno je sigurno – toga više nema!

– Non-stop odmeravate druge momke, ali ne ono bezveze, u prolazu, već sa nekom ozbiljnom namerom i mislima da bi to mogla da bude vaša nova ljubav.

– Ne nedostaje vam više. Bukvalno možete da provedete dane i dane da se ne vidite i ne čujete. A setite se kako ranije niste mogla ni sat bez njega!

– Šta god da priča – užasava vas! Nerviraju vas i njegove reči i pokušaj da razgovarate i stalno prevrćete očima.

slika 167 Znaj, ljubavi svakoj dođe kraj...

Teško je kada najednom shvatite da više ne osećate apsolutno ništa prema svom dečku, ali potrudite se da budete iskrene i prema sebi i pema njemu!

Ljubomorne ste na momke svojih drugarica. Mislite kako su oni sjajni i bajni i želele biste i vi nekog takvog sa kojim ćete biti srećne i ispunjene kao što su one.

Mrzite njegovu odeću, odnosno, odjedanput sve mrzite, ništa vam se ne dopada kod njega i pitate se šta vi tu tražite!

Već sam pomenula kako vas nervira sve što on kaže, ali u suštini, stvarno mislite da su to sve gluposti koje on izgovori? Da li stvarno mislite da nema ništa pametno da kaže niti da vi njemu imate bilo šta da kažete?

Ni njegova ličnost vas više ne privlači? Šale su mu glupe, ne zasmejava vas više, ne klecaju vam kolena niti osećate leptiriće kada ste sa njim? Razmislite, zar se tako ne osećate prema onom smotanom komšiji koji vas uporno juri, a vi ne možete da ga se otarasite?

Pored svega ovoga, ne osećate više ni strast prema njemu. Ne želite ga. Maltene vam se gadi da vam se uopšte približi, a kamoli da vas dotakne.

Dakle, to je to. Sve što je postojalo, što vas je spajalo i privlačilo i činilo da ludite za njim – nestalo je. Ne paničite. Jeste surovo i nimalo lako priznati i sebi i njemu, ali potrudite se da budete iskrene i završite to na vreme da posle ne bi bilo samo još gore. Razmislite kako biste se vi osećale u takvoj situaciji i postupite ispravno.

Izvor fotografija: kurir-info.rs


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Editors choice