Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Znakovi da to nije posao za vas

Znakovi da to nije posao za vas

Iako su neki od nas zadovoljni svojim poslom, mnogi se suočavaju sa pravom agonijom svakog jutra. Kada ustanu i pomisle da ceo dan treba da provedu na poslu, radije bi odustali od svega i dali otkaz. Ipak, računi su se nagomilali i mora se zaraditi za život. Zaista tužno.

staff engagement Znakovi da to nije posao za vas

Ovo su načini da shvatite da li zaita trošite vreme i energiju na svom trenutnom poslu:

Prvi znak – Agonija

Ako svako jutro ustajete sa teškoćom i ponavljate kako ne možete više, onda shvatite da zaista ne možete više! Da radite posao koji volite, radne nedelja bi vam začas proletela i ustajali biste sa osmehom, spremni za novi radni dan.

Drugi znak – Umor

Da li je vikend, pauza za ručak, veče, jutro, utorak ili petak, vi ste podjednako umorni i delujete kao da u vama nema života. Jednostavno vaš organizam se buni protiv onoga što mu ne prija i što mu smeta. Vreme je da ponovo oživite! Promenite posao!

Treći znak – Bežanje

Ako jedva čekate da pobegnete sa posla i čak i pet minuta odmora vam predstavlja raj na zemlji, nešto nije u redu! Ako samo nervozno cupkate i odbrojavate minute do kraja radnog vremena, baš svaki dan, šta i dalje čekate?

Četvrti znak – Kompenzacija

Ako se na poslu osećate potcenjeno i smatrate da vaši pravi kvaliteti ne dolaze do izražaja, verovatno imate neki hobi ili neku aktivnost koju volite da nadomestite neprijatnu atmosferu na poslu. Šta je vaš hobi? Da li vas čini srećnim? Dobri ste u tome? A šta kažete da to bude vaš posao?

Peti znak – Prekovremeno

Svaki put kad dobijete dodatni zadatak ili treba da ostanete sat duže na poslu, vi izgubite živce i dobijete napad besa. To je očit znak da ste pod pritiskom i da ste ubedili sebe da morate izdržati određeni broj sati i određenu količinu posla. Ali sve preko toga vas izvede iz takta, jer je to preko mogućnosti vaše izdržljivosti. Ako je ovo slučaj, definitivno je vreme da promenite posao!


Lenka Gatić

Editors choice