5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Žurka na krovu povodom nove sezone Purobeach-a

Žurka na krovu povodom nove sezone Purobeach-a

Nova letnja sezona Purobiča (Purobeach) započela je žurkom za poznate i ugledne zvanice iz sveta biznisa u hotelu Skver Najn (Square Nine). Uz rezidentnog DJ-a, Sebasa Ramisa gosti su uživali uz suši, ledeno hladni Moet i Puro vina, letnje ritmove, pripremajući se za jedinstvenu oazi na obali mora – Purobeach Porto Montenegro.

Gosti su uzivali uz rezidentnog DJa Žurka na krovu povodom nove sezone Purobeach a

Gosti su uživali uz rezidentnog DJ-a

Purobič (Purobeach), svetski poznat lajfstajl koncept elitnih plažnih klubova na obalama Španije (Palma de Mallorca, Marbela), Portugala (Vilamoura), Italije (Marina di Scarlino u Toskani), Rumunije (Black Sea u mestu Mamaia) i uskoro Dubaija, odabranim zvanicama iz sveta biznisa, politike i medija, u beogradskom hotelu Skver Najn (Square Nine) najavio otvaranje letnje sezone u Porto Montenegro u Tivtu, 6. jula 2013. godine. Uz “Moet Ice Imperial”, dobru muziku i suši specijalitete, oduševljeni gosti među kojima su bili Milka Forcan, Dejan Bodiroga, Miša Berić, Goran Dime, Cile Marinković, Marina Kotevski, Neda Ukraden, Boško Janković, Miša Obradović, Ivon Jafali, Sreten Radović, Ilda Šaulić, Jugoslav Pantelić i Duška JovanićMiloš Nadeždin, Snežana Dakić sa suprugom, Katarina Radivojević bili su u prilici da dožive istinski Purobič – čist hedonizam u centru Beograda.

Duska Jovanic Žurka na krovu povodom nove sezone Purobeach a

Duška Jovanić

Raj za hedoniste u Tivtu nudi najrazličitije sadržaje tokom čitavog dana. U okviru Purobiča su hotel, dva bara, restoran, bazen, udobne ležaljke i krovne terase, butik. Od izlaska do zalaska sunca, rezidentni didžej zadužen je za dobro raspoloženje i jedinstvenu atmosferu. Na svim lokacijama, Purobič nudi identičan meni u kome ćete naći sveže salate, ribu na žaru, zdrave šejkove i klasične hamburgere, ali i jedinstvene specijalitete koje ne možete probati ni na jednom drugom mestu.

Nadja Jokanović Žurka na krovu povodom nove sezone Purobeach a

Nađa Jokanović – suvlasnica Wannabe Magazine-a

Misa Beric Žurka na krovu povodom nove sezone Purobeach a

Miša Berić

Purobič je globalni brend u ekspanziji, koji je u proseku bogatiji za 2 nove lokacije godišnje. Pre nekoliko nedelja, Purobič je otvoren u Toskani, a naredno otvaranje je predviđeno krajem leta u Dubaiju.

Brazil se takođe nalazi na mapi i Sao Paolo je sledeći kanditat koji će poželeti dobrodošlicu Puro brendu.

Sve fotografije pogledajte na našoj Facebook strani.

Editors choice