Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Zvanično pismo ljubavnom partneru

Zvanično pismo ljubavnom partneru

Poštovani ljubavni partneru,

S obzirom na to da su emocije izuzetno ozbiljna stvar, zamolila bih Vas da budete izuzetno ljubavni. Veoma mi je važno da se u ovoj vezi osećate voljeno, sigurno i zadovoljno, i moja malenkost će uvek biti tu da Vas podseti na to koliko ste važni, posebni i voljeni. Takođe, uvek ću biti tu da Vam ulepšam svaki momenat života koji provodite u ovoj vezi. Od Vas se očekuje velika količina ljubavi, pažnje i podrške, a to zahteva izuzetno ozbiljan pristup ovoj vezi. Kako sam u Vama prepoznala neverovatan potencijal da to ispunite, odabrala sam Vas da budete moj najozbiljniji partner sa kojim ću deliti svaki ljubavni posao.

Iskreno se nadam da će ovo veliko poverenje koje Vam je ukazano biti opravdano na svim nivoima ljubavi u veoma dugom i srećnom vremenskom periodu. Molim Vas da ovu vezu shvatite ozbiljno, i da svojim  zalaganjem svakodnevno pokazujete da ste zaslužili mesto koje Vam je dodeljeno. Budite svesni da neće uvek biti lako, ali procenila sam Vas kao osobu koja je jaka, inteligentna, i spremna da se bori.

Kao Vaš ljubavni poslodavac sam izuzetno zadovoljna Vašim dosadašnjim zalaganjem , i nadam se da ćete i u budućnosti opravdavati  izuzetno važno mesto koje Vam je dodeljeno u ovoj vezi.  Do sada ste mogli da me upoznate i shvatite da sam izuzetno ozbiljan ljubavni poslodavac, i da sam na funkciju dečka tražila da postavim isključivo jednu mušku osobu. Funkcija dečka je veoma visoka, i ova veza ne zapošljava više ljudi. U narednom periodu imamo dosta projekata na kojima će se raditi, i neki od njih su sledeći: odlasci u bioskop, šetnje gradom, druženje sa ljudima koji su uspešni u poslu kojim se mi bavimo, kao i pomoć onima koji žele da započnu svoj ljubavni biznis, ali ne znaju kako i sa kim. Čekaju nas i službena putovanja, ali to ćemo organizovati u skladu sa budžetom, i važno je da se ta putovanja iskoriste na najljubavniji mogući način.

U ovoj vezi je uvek otvorena mogućnost napredovanja ukoliko se pokažete ozbiljni, ljubavni, pažljivi i sposobni da se nosite sa svim dobrim stvarima koje ona nudi. Ja, kao Vaš ljubavni poslodavac, daću sve od sebe da budete zadovoljni i voljeni.

S ljubavlju,

Vaša devojka

letter love hearts Zvanično pismo ljubavnom partneru
Nataša Unković uživa u malim zadovoljstvima kao Amelija Pulen. Obožava automobile kao muškarac. Voli knjige moderne psihologije i vežba jogu. Prepisala je sebi dnevnu dozu opuštanja: odgledati minimum jedan film dnevno. Uživa u svakom trenutku provedenom sa njenim gospodinom Zverkom. Omiljeni citat – Otac Tadej: “Kakve su ti misli, takav ti je život.”

Editors choice